Josefin Nilsson

Nations Cup, Rotterdam
Hej!
 
Har ni en bra söndag? Själv landade jag här hemma för ca 40 minuter sen, då jag gjorde klart allt och gick hem lite tidigare idag. Men det är okej, när anledningen till det är för att jag skulle hinna hem så att jag kunde se chefen rida. För just nu pågår Nations Cup i Rotterdam där min chef är en utav de fyra ryttarna som tävlar för Sverige. Efter första rundan ser det inte så himla kul ut för Sverige, som ligger näst sist, men mycket kan fortfarande hända då alla ska hoppa en runda till, och resultatet brukar ändras mycket då när hästarna är lite trötta, och de som hade mycket fel innan vill ha revansch. 
 
Förra veckan var det Nations Cup i Polen, där Sverige låg 2:a efter första rundan, tyvärr föll det för många bommar under andra rundan och laget slutade delad 4:a. Min chef gjorde däremot bra ifrån sig som bästa svensk, med 4+4 fel.
 
Min plan nu är att passa på att duscha innan andra rundan börjar och sen lär jag sitta bänkad framför datan tills när den här klassen är avslutad. Resten av kvällen ska jag sen bara ta det lugnt och vila upp mig. Det börjar verkligen kännas i kroppen nu att jag har varit igång i ett högt tempo en längre period. 13 dagar sätter sina spår, men nu är det i alla fall bara måndag (och antagligen tisdag) kvar innan jag sen tar helg för resten av veckan. För hur mycket jag älskar mitt jobb så är det riktigt skönt att få vara lite ledig också, verkligen vila upp sig och sen komma tillbaka igen med ny energi och inspiration.
 
Nu blev det ett väldigt "hästigt" inlägg, men det speglar väl min vardag ganska bra. Hoppas att ni har haft en superbra söndag, vi ses imorgon, kram!
Emma Engström

Härligt att ha en lugn kväll framför sig! :D

Svar: Ja super skönt! Hoppas att du har haft en bra dag :)
Josefin Nilsson

Netti Starby

Vad skönt med en lugn kväll som avslut! :-D Kramis

Svar: Så himla skönt! :D kram
Josefin Nilsson

Sara Ekman

Så synd att det inte gick hela vägen för Sverige idag! :( Var på jobbet så kunde inte titta, men följde Hippsons liverapportering :)

Svar: Ja verkligen tråkigt men det kommer ju en ny chans i Falsterbo om ett par veckor :)
Josefin Nilsson

Emelie Andersson

Åh vad roligt att han är med! :kr

Svar: Ja verkligen så himla kul att få se resan dom har gjort och gör :D
Josefin Nilsson

My

Vad spännande att se när det är sin chef som rider!! Synd att det blev som det blev idag men mycket som kan hända i denna sport!!!

Svar: Ja verkligen så himla kul, och extra spännande när man får se allting runt omkring prestationerna också! Så tråkigt men det blir snart en ny chans i Falsterbo ;)
Josefin Nilsson

Ida - foto & häst

Så roligt att din chef rider!! Hoppas det går bättre för Sverige nästa gång :)

Svar: Ja superkul! Det hoppas jag med :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress