Josefin Nilsson

En tävlingshelg
Hej!

Klockan har hunnit bli 10:15 och jag har jobbat sen 06 imorse. Trodde aldrig att jag skulle känna mig levande igen när klockan ringde men så fort jag hade fått i mig lite frukost så var allting bra igen. Mina tanke var inte att jag skulle jobba nu i helgen utan jag hade tänkt ta 5 dagars ledigt efter mina 9 dagar här på jobbet. Men så ringde min chef i stallet i torsdags och undrade om jag kunde jobba då den andra tjejen skulle iväg, så ja, jag rykte inte.

Igår tillbringa jag några timmar i hästlastbilen och på tävling i Grevlunda. Två bra runder blev det för mina chefer, varav en placering, kul! Efter det blev det en lång eftermiddag/ kväll för att fixa klart allt här hemma och sen en tidig morgon idag då deras son skulle iväg och tävla.

(null)
Den enda bilden jag hann ta lite i farten från parkeringen till framridningen, riktigt fin anläggning som dom har, Lisen och Peder.

Jag har lite drygt 5 timmar kvar här och sen planerar jag bara att ha en väldigt lugn eftermiddag och kväll. Alla i min familj är antagligen iväg på olika aktiviteter ikväll så jag lär bli ensam hemma om det inte sker några förändringar under dagen. Hoppas att ni har en riktigt bra lördag men fint väder, vi ses senare under dagen, kram!
Cornelia

Det låter roligt! Kul att det gick bra! :)

Svar: Ja det var det också! Ja superkul :)
Hoppas att du har haft en bra lördag! :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress