Josefin Nilsson

En ovanligt vanlig midsommar
Godmorgon!

Fredag och midsommarafton, har ni några speciella planer? Själv jobbar jag hela dagen, vilket är mysigt men det hade varit så skönt att ladda upp inför eftermiddagen/ kvällen med en lugn förmiddag. För tanken efter jobbet är att jag bara ska hem om och gör mig iordning för att sen åka iväg på midsommarfirande med Thea och kompisar till henne. Eftersom jag jobbar så hinner de köra igång firandet innan jag kommer, men der blir garanterat kul ändå. Mindre kul är däremot min förkylning som har dragit igång igen, så jag känner mig inte direkt på topp för tillfället utan snarare på gränsen till att bli sjuk.. men, men.

(null)

(null)
Två bilder från hur min midsommar firades förra året, började dagen i ett hotellrum med utsikt över Boston och var sen hela dagen på ett shoppingcentrum. Lite kontraster mot detta året som blir det första med vanligt midsommarfirande på typ 10 år för min del.

På dagens schema här på jobbet står det ridning av hingsten (som vanligt) och sen ska de två stona longeras. Det tredje stoet drog av en sko i förrgår och än har jag inte fått tag i hovslagaren så hon får vila vidare. Hingsten var ganska uppjagad igår då det pågår Nations cup i Voltige här i Flyinge, vilket innebär att det är fullt av människor, husvagnar och tält runt om stallet. Så när någon började grilla och kasta runt med plast-saker bakom häcken till ridbanan blev det för mycket i hans huvud. Men när han väl kom ner på jorden igen (bokstavligen) så var han riktigt fin. Och eftersom tävlingarna pågår hela helgen så fortsätter vi den miljöträningen idag.

Men nu är det dags att dra igång den här fredagen. Ha en superbra midsommar, vi ses, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress