Josefin Nilsson

Catch up; Behandlingar & ledighet
Godmorgon!
 
Här har det varit tomt de senaste dagarna. Efter att ha jobbat 13 dagar på en 15 dagars period (varav 9 dagar i sträck) så var jag helt slut i hela kroppen i måndags när jag landade hemma. I tisdags tog jag sen en paus från allt vad som har med hästar att göra och åkte norrut till Ullared för att shoppa där med mamma. Vi fick med oss en he del saker hem, framför allt saker jag behöver till sommarens resa. Och igår valde jag att ta en välfötjänt sovmorgon, red ett pass på Emil och tillbringade sen eftermiddagen hemma hos min kusin, hans tjej och barn, mysigt!
 
En bild från en utav dagarna i Barcelona tidigare i våras.
 
Eftersom jag inte har mer jobb inplanerat denna veckan så ska jag passa på att försöka få en behandlingstid hos massören/ kiropraktorn för att reda ut min skada. Så att ringa henne står högst upp på dagens to-do-lista. Utöver det ska jag bara njuta av ledigheten här hemma helt själv, genom att sola lite, kanske ta en lång promenad helt själv (bästa sättet att rensa tankarna!) och sen skulle jag verkligen behöva ta tag i att rensa upp kaoset på mitt rum. Har aldrig fattat hur det kan bli så himla stökigt när jag knappt är hemma, men så är det i alla fall.
 
Så där har ni min dag. Eventuellt åker jag ut till stallet i eftermiddag också för att se när Emil blir kollad/ behandlad, beror lite på hur det blir med min egen behandling. Nä nu ska jag ta tag i mitt kaos här, vi ses! Ha en superbra torsdag, kram!
Matilda Berlin

Du passade verkligen så otroligt bra i den röda färgen fining!! <3

Svar: Åh tack så jättemycket finaste du! <3
Josefin Nilsson

Julia Svensson

Fina du!!

Svar: Tack så mycket! ❤️
Josefin Nilsson

Johanna

Du var så fin i rött😍 www.nouw.se/johannna

Svar: Tack så mycket! ❤️
Josefin Nilsson

natalia

Så fin!

Svar: Åh tack så mycket!
Josefin Nilsson

MADDISENJ.SE

Hoppas du fick tag i massören/kiropraktorn. VAd är det för skada?

Svar: Tack det fick jag, jag har vridit revbensfästet från ryggraden vilket bidrog till att jag har sträckt/ tagit i sönder en muskel i magen som vi nu försöker få till att komma tillbaka på plats och läka
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress