Josefin Nilsson

2018-06-28
Godmorgon!
 
Tänkte först skriva onsdag men inser nu att det har hunnit bli torsdag. Jag blir alltid så himla vilsen på dagarna så fort jag är ledig, eller ja, egentligen när jag jobbar i stallet också eftersom det inte spelar så stor roll om det är måndag eller lördag. Men torsdag då, solen skiner och jag hade egentligen tänkt att jag skulle vara i stallet såhär dags för att hinna rida innan det blir så fruktansvärt varmt. Vaknade hela tiden mellan typ kl 03-05 imorse men somnade tydligen sen och vaknade för lite drygt en halvtimme sen, så nu blev det inte som planerat.
 
Så fort jag har ätit klart frukosten så ska jag cykla iväg till stallet. Kan inte minnas när jag cyklade så långt sist. Sen vi sålde Pelle i november går det att räkna de få gångerna jag har cyklat på en hand. Men det blir nog ändå ganska skönt när jag ändå kommer igång. Då det som sagt blir riktigt svettigt att rida nu när det bara blir varmare och varmare, och jag dessutom blev behandlad för min muskel igår igen så har jag tänkt om lite med Emil. Det får bli longering istället idag, då får han jobba och jag stå och steka i solen, känns som en bra plan.
 
 
 
På vägen hem från stallet ska jag in om apoteket för att beställa ett till bälte för att hålla muskeln på plats vid all typ av träning. Och i eftermiddag tar jag och min syster bussen till Lund för att försöka hitta någon som har tid att klippa oss. Sen åker vi nog vidare till Malmö för en sväng på Emporia. Som ni ser kommer det att bli en dag där jag är lite överallt hela tiden, men det blir kul! Hoppas att ni har en superbra dag, vi ses, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress