Josefin Nilsson

Surfing & Advokado Factory
Dag 5 här på Bali och jetlagen börjar äntligen att släppa, så himla skönt! Gårdagens hike har nog sin del i det eftersom vi fick gå upp så himla tidigt och sen lyckades hålla oss vakna hela dagen och långt in på kvällen. Så nu ät vi pigga och igång. Benen däremot är helt slut efter vandringen igår och promenerandet i vattnet idag. Vi hade hoppats på att vi skulle kunna paddla ut mycket idag men det var så mycket strömmar och "blind waves" så der gick bara att gå. Men förhoppningsvis gör det att träningensvärken släpper något.

Och på tal om surfingen, vi fortsätter att njuta av att bara ha kul i vågorna! Tekniken här är lite annorlunda från det vi lärde oss i Portugal förra året, antagligen för att vattnet här är varmare vilket ger en annan känsla och typ av vågor. Som jag skrev för att par dagar sen så går vågorna här så mycket långsammare vilket gör att vi måste träna på hur man får upp farten mer, vilket vi verkligen inte behövde träna på förra året. Då gick det galet fort exakt hela tiden. Men som sagt, vi har så kul! (Bilder från surfingen lär komma på söndag då vi antagligen får se bilderna från veckan som fotograferna tagit)

(null)

(null)

(null)

(null)

Jag och Thea tog oss idag bort från campet för att äta lunch. Vi fick tips från några andra här om en restaurang som bara serverar saker med advokado och det var så bra! Thea tog en Poke Bowl och jag avokado pannkakor, så galet gott!

Nu ska vi chilla i ca en timme till innan vi följer med övriga gänget på beach clean, "plast jakt", då det ska vara otroligt mycket skräp på i stort sett alla stränder i Bali. Och ikväll är det Game Night, vad det innebär får vi se, men det lär bli kul!

Hoppas att ni har en superbra fredag framför er, kram!
GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Ahemn åh, så härligt. Och så GOTT :D

Svar: Ja eller hur, galet gott :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress