Josefin Nilsson

Resan har börjat!!

Så var den stora dagen här, eller ja, dagen när allting börja är slut när detta inlägget publiceras. Jag och Thea börja resan mot Bali igår, 15 juli, och i skrivande stund befinner vi oss på planet mellan Stockholm och Doha. Första flygningen, mellan Köpenhamn och Stockholm, kändes otroligt bra helt utan minsta turbulens. Det uppskattas alltid kan jag lova!


Efter Nations Cup på SVT-play, en lång promenad genom hela flygplatsen och en diskussion med personalen på flygplatsen så kom även vi med till Doha. Quatar airlines levererar än så länge en bra flygupplevelse i ett bekvämt plan. Maten var god (hör och häpnad) och det kommer från mig som aldrig rör flygplansmat i vanliga fall. Chipsen som kom in nu får dock ett minus, vem har ketchup som smak på chips...


Vi håller tummarna på lite mindre turbulens nu de sista timmarna innan landningen. Tidigare hade jag och Thea hade funderat på att resa oss ett bra tag och lagom tills när jag var uppe så började det skaka ordentligt. Typiskt då jag helst sitter fastspänd exakt hela tiden. Men i det stora hela går det än så länge bra, även om vi såklart ser fram emot att landa. Och ännu mer tills när vi landar i Bali efter ytterligare 10 timmar. Det blir nog bra det här.


Vi ses med mer ordentlig uppdatering senare idag när vi landat i Bali. Hoppas att ni har en riktigt bra måndag framför er, kram!


(null)


Update: tydligen gick det inte att få något Wi-fi i Doha men med en något skakig resa har vi nu "bara" 3 timmar och 20 min kvar till Bali, längtar! Vi ses när vi har anlänt till Bali och campet.
Iselin Renée

God tur :)

Svar: Tack :)
Josefin Nilsson

Matilda Berlin

Men åhhh! LOVA att ha det fantastiskt!! KRAM finaste <3

Svar: Lovar att göra mitt allra bästa gör att ha det fantastiskt här! Kram fina du<3
Josefin Nilsson

Amanda Persson

men gud vad kul! ska till bara i vinter :) ser fram emot din uppdatering om resan :)

Svar: Ja det kommer bli så himla kul ovh intressant! Åh vad kul! :)
Josefin Nilsson

Jonna

Ha en bra resa!

Svar: Tack så mycket!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress