Josefin Nilsson

Nu är det upp till bevis!
Godmorgon från Bali!

Efter 10 timmars flyg med ett par timmars turbulens och sen lite extra cirkulerande över flygplatsen så kom vi till sist fram hela men trötta. Theas väska däremot, den kom inte fram utan har försvunnit någonstans mellan Stockholm och Bali. Sjukt störigt men det ska förhoppningsvis hinna lösa sig innan vi åker vidare till Australien i alla fall.

(null)


Klockan är nu 07:20 här och vi sitter i en extremt varm bil på väg till en strand ca 40 min från campet. Vågorna på stranden intill där vi bor skulle tydligen vara upp till 3 m höga för tillfället, och sånna proffs är vi verkligen inte. Så vi ska med andra ord till den här andra stranden för att gå vågor som är lite mer lagom för vår nivå. Just nu har jag ingen aning om hur det hela kommer att gå. Med tanke på att jag fick börja träna lite lugnt för ca 1 månad sen och inte har kunnat träna mage/ rygg sen i mars så är förutsättningarna långt ifrån de bästa men jag ska prova. Går det inte så får jag väl antingen flytta ner en nivå eller stå över helt första veckan. Håll tummarna för att min kropp håller.

Återkommer med mer uppdatering och bilder sen. Nu måste jag fokusera på att slappna av, vila och helst intr bli alldeles för åksjuk. Ha en bra tisdag när ni vaknar, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress