Josefin Nilsson

New week, new start
Andra veckan i Bali är igång och vi är mer än redo! På vägen hem från dagens surfing skrev jag ihop ett långt inlägg men precis som så många gånger innan så raderades hela texten när jag försökte ladda upp bilderna. Wi-fi:et är helt enkelt för långsamt för att det ska fungera. Men nu är vi tillbaka och jag har placerat mig vid poolen där det finns bäst wi-fi på hela området.

Jag åkte iväg till surfingen imorse så galet nervös då jag verkligen fick en hemsk känsla på den stranden förra veckan när vi var där på tisdagen. Jag fastande bland de stora vågorna som trycker ner en och hittade aldrig den omtalade "kanalen". Men idag åkte jag därifrån med en riktigt bra känsla. Jag lyckades paddla mig ut, fånga en våg, komma upp, svänga mot kanalen och sen paddla mig tillbaka. Därefter kände jag mig nöjd så när jag såg en liten båt komma körande så bad jag dom om att få åka med in, vilket jag också gjorde. Så nu har jag en bra känsla och är så taggad inför nästa lektion på torsdag!

(null)

(null)

Vi fick ingen lunch då vi kom tillbaka för sent med bilen och inte hann gå och köpa något innan teorin. Typ en timme in i teorin (kl 16) fick vi gå därifrån då vi annars hade svimmat eftersom vi inte hade ätit sen kl 08 imorse. Så vi var väl ungefär lika trötta som igår efter söndagens festande.

(null)
Bild från morgonen igår som vår kompis Emma la upp, till skillnad från danskarna var vi svenskar inte riktigt lika pigga... men vi hade så kul dagen innan!!

Klockan har hunnit bli 18 och snart ska vi ut och äta. Veckans gäng är betydligt lugnare så det lär bli en lugn kväll, skönt det med! Hoppas att ni har haft en bra tisdag så här långt, vi ses, kram!
MADDISENJ.SE

Men så roligt med Bali och kul med surfing!!

Svar: Ja det är verkligen så galet kul!!
Josefin Nilsson

GoForFit | Anorektisk tjej hittade styrketräningen

Åh, så frustrerande med blogginlägget! Ser jäkligt härligt ut :D

Svar: Ja lite frustrerande är det men det går ändå helt okej! Ja det är det verkligen också :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress