Josefin Nilsson

Livet som hästskötare
Och vips så flög tiden förbi och i stort sett hela fredagen har passerat! Jag hade tänkt att jag skulle hinna med gymmet innan det stänger kl 19:30 men någonstans mellan hinderbyggande och hästtvättande så fick jag inse att klockan hade hunnit bli alldeles för mycket för att jag skulle hinna in till stan med bussen och träna innan stängning. Sånt är livet, det blir sällan exakt så som det var planerat...
 
Men det betyder verkligen inte att jag inte har haft en bra fredag. För det har jag verkligen haft. Det var så skönt att få vara tillbaka på jobbet i stallet med alla hästarna. Dock kan jag ju erkänna att jag kan känna mig lite rädd när jag bara ska ta ut den VM-aktuella hästen ur boxen. Ett litet snedsteg och VM och alla andra tävlingar kan vara som bortspolade. Men vi båda överlevde dagen utan minsta lilla sår, tack och lov! Hovslagaren har fixat hela dagen, och jag har tvättat hästar inför Falsterbo. Den första startar redan imorgon, ca 10:15 skulle jag gissa på.
 
 
Så istället för att åka till gymmet i stan ska jag nu ta mig ner till ICA, köpa lite saker till kvällens grillade hambugare och sen bara njuta av att hela familjen är samlade för första gången på nästan 3 veckor. Hoppas att ni har haft en superbra fredag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress