Josefin Nilsson

Just a normal day in Bali
Hej!

Fredag och klockan har hunnit bli 11:21 här i Bali. Efter gårdagens surflektion så valde jag att ännu en gång gå tillbaka till Level 1. Jag tror att vår tränare gärna hade sett att jag hade stannat i Level 2 men jag är verkligen inte redo för att smashas av några fler vågor. Eftersom vi nu bara har två surflektionen kvar här i Bali då vill jag verkligen bara känna att det är lätt ocj kul. Det hade varit ett mardrömsläge att åka hem och vara rädd för havet och surfingen då jag egentligen älskar båda. Så nu hoppade jag ner en nivå, fick paddla super mycket ändå eftersom vi var i revet, men jag hade kul!

Nu längtar jag dock efter att komma tillbaka, möta upp Thea och käka lunch. På bilden under ser ni gårdagens lunch på Avocado Factory, minst lika god som den är "instagram vänlig".

(null)

I eftermiddag står det beach clean på schemat och jag och Thea ska såklart vara med. Om ni bara visste hut mycket plats och annat skit som slängd i havet, sköljs upp och sen bara kastas i naturen bakom de olika butikerna på stranden... helt fruktansvärt. Förra veckan lyckades vårt team på 10 personer plocka ihop 95 kg plats på 30 minuter... helt sjukt! 
Och ikväll kör vi sen game night. Får se vad det är denna veckan.

Men nu ska jag luta mig tillbaka och försöka vila mig lite under den ryckiga (långa och långsamma) bilfärden hem till campet. Ha en grym fredag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress