Josefin Nilsson

Hello Australia! 🇩đŸ‡ș
Hej frĂ„n andra sidan jordklotet! 

Vilken resa det blev frÄn Canggu (Bali) till Sydney (Australien). Först och frÀmst kom vi ju till flygplatsen 6 timmar innan vÄrt flyg skulle lyfta sÄ vi hade verkligen gÄtt om tid pÄ oss. Och Ànnu mer tid kÀndes det som att vi fick eftersom man inte fick gÄ mot sin gate eller checka in vÀskorna förrÀn tidigast 2 timmar innan avgÄng. SÄ dÀr satt vi och vÀntade pÄ en vÀldigt varm flygplats precis innanför ingÄngen. Efter 2 timmars vÀntande pÄ en bÀnk tog vi beslutet att gÄ och Àta lite, vilket blev kvÀllens bÀsta beslut. För i ungefÀr samma sekund som maten kom sÄ började vi prata med tjejen vid bordet bredvid och sen flöt timmarna bara pÄ. Verkligen sÄ otroligt hÀrlig person som gjorde vÄr kvÀll sÄ mycket roligare.

(null)

Lyckan varade dock inte sÄ lÀnge nÀr vi vÀl kom till incheckningen och fick reda pÄ att vi hade fÄtt platser i vars en enda av planet. Jag som hatar att flyga hade mer eller mindre panik hela tiden tills planet vÀl lyfte och den 6 timmar lÄnga resan var igÄng. Vid det laget var vi bÄda sÄ trötta sÄ att vi somnade direkt och vi funderar fortfarande över om övriga pÄ planet fick nÄgon mat (som vi missade) eller inte? Flygresan hade i alla fall inte kunnat gÄ jÀmnare eller lugnare Àn vad den gjorde. Den enda gÄngen det skakade till pÄ hela turen var nÀr hjulen slog i marken i landningen, sÄ vi överlevde det hela.

(null)

(null)


VÀl framme fick vi vÄrt rum direkt och smög in till vÄra nya rums-kompisar och sov sen fram till kl 10. DÀrefter lyckades vi hitta ett riktigt bra lunch stÀlle och bara en kort promenad senare var vi nere vid vattnet och Opera huset. Nu Àr vi tillbaka pÄ hostelet igen och ska snart bege oss ut pÄ jakt efter en större mataffÀr. Planen Àr att vi ska köpa pÄ oss bÄde frukost och mat som vi kan göra matlÄdor av, sÄ att vi nu de första dagarna hÀr bara ska behöva Àta ute en gÄng/ dag, pÄ det sÀttet kommer vi spara bÄde pengar och tiden som det tar att hitta bra restauranger.

(null)

(null)

(null)

Matilda Berlin

Waaaaay! SÄ himla spÀnnande!! LOVA att ha det bÀst och berÀtta allt!!! <3

Svar: Ja jag Àr sÄÄÄ taggad!! Det hÀr kommer verkligen att bli ett Àventyr och sÄklart kommer jag dela med mig av allt <3
Josefin Nilsson

Iselin Renée

Kjempe fine bilder, kos deg masse :)

Svar: Tack sÄ mycket! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress