Josefin Nilsson

För snäll för att säga nej
Två dagar på jobbet, check! Som jag skrev igår så var planen bara att jag skulle jobba igår och idag, men eftersom jag alltid vill ställa upp och hjälpa exakt alla så klarade jag inte av att säga nej när mina chefer undrade om jag kunde jobba någon mer dag denna veckan innan jag åker. Så nu kommer jag jobba lite i slutet av veckan också. 
 
Stallets stjärna, Cold Play, redo för att åka till Falsterbo imorgon där Nations hoppningen på söndag blir helgens viktigaste klass (kanske även GP klassen på fredag).
 
Och inte hann jag kika in här igår i heller eftersom min plan om att packa aldrig blev genomförd i söndags. Med andra ord var jag tvungen att ta tag i det igår. Så hälften av vad som ska packas är nu i väskan och resten ska i stort sett ner ikväll. Sen måste jag köpa lite mer saker som jag inte har hemma, så det projektet får jag kombinera med Göteborg-tripen. Går allting som planerat så kan jag förhoppningsvis slå ihop väskan på lördag förmiddag och ändå hinna med en till dag på Falsterbo. Det är i alla fall målet!
 
Helt plötsligt känner jag att det är tusen saker jag hade velat hinna med att göra här hemma denna sommaren och verkligheten med att sommaren kommer vara över när jag kommer hem igen har hunnit ikapp mig. Det tillsammans med att jag helt har fastnat i att jag kommer glömma något viktigt hemma gör att jag för tillfället känner lite panik över hur snart det faktiskt är vi åker. Men det kommer bli galet bra när det väl är dags. 
 
Hoppas att ni har haft en riktigt bra start på veckan och en grym tisdag, vi ses imorgon, kram!
Emma Engström

Det är verkligen inte lätt att packa alla gånger! Kram

Svar: Haha nej verkligen inte ;) Kram
Josefin Nilsson

elin

Hoppas du får en toppen bra dag<3

Svar: Tack! Du med <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress