Josefin Nilsson

5 saker jag inte klarar
 1. Jag är flygrädd och hade inte tänkt åka på en enda lång resa innan det går att teleportera sig till platser, men trots det har jag nu varit i USA två gånger och ska till Indonesien och Australien snart. När jag väl är framme är det värt det, men själva flygresan är inget jag uppskattar eller längtar efter någonsin.
   
 2. Jag har nog lite klastrofobi och kan få lite smått panik över att behöva gå på en lite offentlig toalett utan fönster eller liknande. Samtidigt kan jag känna mig exakt lika instängd i ett stort hus/ stall med bara en dörr ut, känns som att väggarna sakta men säkert kommer mot mig...
 3. Jag brukar aldrig kunna se serier, för att jag helt enkelt inte har tålamod att sitta och kasta bort tid på det. Men de senaste halvåret har jag sett så himla många, för att vara mig. Listan toppas av SKAM och 13 reasons why, men jag gillar också The bold type, Famous in love och The arrangment som jag sett nu de senaste månaderna.
  Får jag välja mellan serie-kollade och en promenadi skogen så väljer jag skogen alla dagar i veckan.            ***
 4. Jag har verkligen inget tålamod när det kommer till tekniska prylar, alltså det ska bara fungera direkt. Att behöva byta data, mobil eller kamera är bland det värsta jag kan tänka mig (inte riktigt men ni förstår) då det för min del alltid innebär en massa problem innan jag har listat ut hur jag ska bära mig åt. Så nä, jag har verkligen långt tålamod med allt utom teknik.
 5. Jag klarar verkligen inte av att se skräckfilmer, egentligen inte för att jag blir extremt skrämd (det är ju ganska förutsägbart gjort) utan mer för att mitt huvud överanalyserar allt. Sist jag såg en skräckfilm klarade jag 5-10 minuter innan jag fick lämna rummet, trots det lyckades jag inte släppa handlingen i filmen förrän ett år senare...
  Ska jag se en film väljer jag hellre något lättsamt som inte kräver så himla mycket tänkade, Disneyfilmer är alltid en favorit.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress