Josefin Nilsson

Resan har börjat!!

Så var den stora dagen här, eller ja, dagen när allting börja är slut när detta inlägget publiceras. Jag och Thea börja resan mot Bali igår, 15 juli, och i skrivande stund befinner vi oss på planet mellan Stockholm och Doha. Första flygningen, mellan Köpenhamn och Stockholm, kändes otroligt bra helt utan minsta turbulens. Det uppskattas alltid kan jag lova!


Efter Nations Cup på SVT-play, en lång promenad genom hela flygplatsen och en diskussion med personalen på flygplatsen så kom även vi med till Doha. Quatar airlines levererar än så länge en bra flygupplevelse i ett bekvämt plan. Maten var god (hör och häpnad) och det kommer från mig som aldrig rör flygplansmat i vanliga fall. Chipsen som kom in nu får dock ett minus, vem har ketchup som smak på chips...


Vi håller tummarna på lite mindre turbulens nu de sista timmarna innan landningen. Tidigare hade jag och Thea hade funderat på att resa oss ett bra tag och lagom tills när jag var uppe så började det skaka ordentligt. Typiskt då jag helst sitter fastspänd exakt hela tiden. Men i det stora hela går det än så länge bra, även om vi såklart ser fram emot att landa. Och ännu mer tills när vi landar i Bali efter ytterligare 10 timmar. Det blir nog bra det här.


Vi ses med mer ordentlig uppdatering senare idag när vi landat i Bali. Hoppas att ni har en riktigt bra måndag framför er, kram!


(null)


Update: tydligen gick det inte att få något Wi-fi i Doha men med en något skakig resa har vi nu "bara" 3 timmar och 20 min kvar till Bali, längtar! Vi ses när vi har anlänt till Bali och campet.
Helgen i Göteborg
Ed Sheeran på Ullevi, så bra!! // Frukost på hotellet dagen efter
 
 Tog en promenad i stdsdelen Haga // Hur gott ser inte det här ut, café Hagabullen
 
 Nutella brownie på Hagabullen. Rekommenderas verkligen // Shopping på Nordstan, träningsset från Aim`n
 
                         Jag på en gata  // Lunch på Jos, går ju bara att älska smoothiebowls // Jag när vi var påväg hem
One last day before we fly
 
Godmorgon!
 
Klockan är snart 06:30 och jag tänkte komma iväg till jobbet lite tidigare idag för att få så mycket tid som möjligt här hemma sen. Boxarna ska mockas, hästarna ska ut i skrittmaskinen och hagen och sen när det är klart, då tar jag ledig för resten utav sommaren. Det känns verkligen så himla konstigt att skriva den meningen men det kommer bli otroligt spännande även om jag redan nu vet att jag lär få häst-abstinens så att det kliar i hela kroppen när jag landar i Sverige igen.
 
Utöver jobbet, och såklart lite mer packning, så är min plan att hinna en sväng till Falsterbo efter lunch. Min chef hoppar Derbyt idag vilket är en väldigt kul klass att se, så då vill jag gärna vara på plats. Och såklart kolla en till sväng på mässan nu när alla är där. Så jag hoppas att jag lyckas så till det mitt i packningen.
 
Men nu är det jobbet som gäller allra först. Hoppas att ni har en superbra lördag, vi ses senare i eftermiddag, kram!