Josefin Nilsson

Vad ger mest likes & kommentarer?
Under den senaste tiden har jag funderat mycket på vad det är som gör att vissa inlägg blir så himla populära medan andra aldrig riktigt får någon uppmärksamhet? En del inlägg jag publicerar tycker jag själv är riktigt välskrivna och med fina bilder, medan andra är mer snabbt ihopkastade mest för att bloggen inte ska stå helt tom hela tiden. Trots det är det ibland just de där ihopkastade inläggen som får flest gilla-markeringar och kommentarer. 
 
Jag brukar försöka variera mig så mycket som möjligt mellan inlägg som är lite mer "här och nu", längre inlägg med mycket tankar och känslor och såklart inlägg som bygger mest på bilderna. Och även om jag hade velat hitta ett mönster på vilka inlägg som är mest uppskattade så är det väldigt svårt. Vissa perioder får jag jättemycket respons på just de där långa inläggen med mycket känslor, för att det ett par veckor senare helt plötsligt är helt tyst där och istället strömmar in kommentarer på bild-inläggen.
 
Det inlägget jag har fått absolut mest respons på någonsin är just ett sånt där inlägg som jag egentligen bara kastade ihop lite inpulsivt efter att ha kollat igenom bildarkivet på datan. Och innan jag hann förstå vad som hände så låg inlägget med i kanten på blogg.se synligt för alla och det gör det fortfarande nu, 3 månader senare. Och kommentarerna och gilla-markeringarna slutar inte att trilla in. Jag älskar bilderna och platsen, men jag kan ändå inte riktigt förstå varför just det inlägget har blivit så himla populärt. Men det är såklart jättekul att se hur mycket alla andra gillar det!
 
Screenshoot från en bit av inläget, hela kan ni läsa/ se HÄR (länk)
Carro

intressanta tankar! på min blogg är nog inläggen från resorna mest uppskattade :)

Svar: Kul att du gillade det, intressant att höra dina tankar :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress