Josefin Nilsson

Planerings tisdag
Godmorgon!
 
Tisdag och jag är redo för ännu en dag ute i blåst och småregn. Efter helgen då jag vaknade så himla tidigt av mig själv så trodde jag att det skulle bli lättare att gå upp tidigt igår också men så fel jag hade. Fick verkligen kämoa mig upp efter att ha somnat om en halvtimme. Idag tog jag tag i att gå upp direkt när klockan ringde, och nu lite drygt 45 minuter senare börjar jag äntligen känna mig levande. Så himla konstigt hur man kan vara så pigg på helgen och så himla trött på vardagarna... I vilket fall som helst så har jag en bra tisdag framför mig bestående av jobb, reseplanering och träning.
 
Ska alldeles strax ta mig iväg till jobbet och när jag sen slutar kl 15 så åker jag direkt till stan för att möta Thea. Vi ska ta en sväng till till resebyrån för att få svar på lite mer frågor efter att ha kollat igenom de två reseplaneringarna vi har fått. Vi börjar verkligen närma oss ett bokande av resan nu men eftersom det trots allt är länge vi ska vara iväg så känns det viktigt att allting känns rätt nu innan. Så förhoppningsvis får vi svar på de frågorna vi har nu idag. Efter det mötet går jag vidare till gymmet och kör ett eget pass där innan jag tar bussen hem igen.
 
Från sommarens resa i Portugal
 
Och det är väl i stort sett vad jag kommer hinna med denna tisdagen. Tror att det kommer kunna bli en riktigt bra tisdag, och ännu bättre blir den om det skulle kunna sluta regna och solen skulle titta fram lite, men sån tur tror jag inte att vi har. Vi hörs mer under dagen, nu måste jag sätta lite fart så att jag hinner packa ihop alla mina saker. Ha en riktigt bra dag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress