Josefin Nilsson

Ledigheten närmar sig ett slut
Godmorgon!
 
Fredag och den sista lediga vardagen för min del på flera månader. Men helt ärligt tycker jag nog mest att det ska bli skönt att komma igång och jobba igen efter ca 1,5 veckas "lov/ledighet". Då kommer jag äntligen att ha lite mer saker att göra igen och det ska bli riktigt skönt, det har varit alldeles för mycket lugna timmar hemma den senaste tiden. Vad som inte kommer bli riktigt lika skönt är att det fortfarande kommer vara många dagar och veckor där vädret är precis som det har varit nu, regn exakt hela dagen och lite halvt storm, men å andra sidan är det ju också extra skönt när jag väl är klar på jobbet då och kan komma in i värmen. Men först har jag en väldigt lugn fredag framför mig och sen en lika lugn helg.
 
Igår var jag hela dagen i Malmö då min bror skulle spela en tennis-tournering. Det blev att vi tillbringade en del timmar på Emporia också i väntan mellan matcherna. Och när det började närma sig kväll tog jag och min syster tåget till Lund och gymmet. Tränade ett pass där och hade sen en lugn kväll hemma. Idag står det bara gymmet på mitt schema. Tänker att jag åker dit vid lunch och tränar ett pass. Eventuellt hade jag och Thea tänkt att vi skulle prata med lite människor i Lund om en resa också, men det får vi ta en annan dag istället, vi har gott om tid på oss med det.
 
Och det är väl vad som händer idag, mer intressant än så blir det nog inte. Hoppas att ni har en riktigt bra fredag framför er, vi ses under dagen, kram!
 
TB till New York i somras, att stå där 67-70 våningar upp i luften och titta ut över Manhattan var bland det bästa jag gjort!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress