Josefin Nilsson

Kallare än vad man tror...
Godmorgon!
 
Vid det här laget tror jag inte ens att jag egentligen behöver skriva att jag är trött längre. Ögonen hade kunnat stänga sig vilken sekund som helst och helst av allt hade jag bara gått tillbaka till sängen igen. Men nu är det måndag och jag ska iväg till jobbet, så istället för att sova ett par timmar till så ska jag göra mig iordning det sista för att sen komma iväg. Jag jobbar som vanligt 06:15-15:00.
 
Efter jobbet tar jag med mig alla mina väskor och kläder och åker direkt till gymmet för att slippa åka buss en extra tur. Ska bli skönt att träna lite idag också. Väl hemma ikväll ska jag verkligen inte göra något annat än att mysa med Micky, hunden vi passar, och bara ta det lugnt helt enkelt. Kommer antagligen vara helt genomfrusen när dagen på jobbet är slut. Termometern visar bara 0,5 minusgrader men skillnaden på kylan i Skåne och övriga Sverige är verkligen att blåsten här gör det så mycket kallare. Och dessutom är det alltid fuktigt i luften vilket gör att kylan går rakt igenom alla kläder. Så de där 0,5 minusgraderna känns mer som 10 minus. Med andra ord ska jag leta upp så mycket kläder jag bara kan hitta här hemma nu innan jag åker iväg till jobbet för att förhoppningsvis inte frysa mer än nödvändigt under mina 8 timmar utomhus på jobbet.
 
Hoppas verkligen att vi kan få lite riktig snö snart, det blir sällan samma kyla då även om termometern visar kallare väder.
 
Så nu måste jag sätta lite fart. Hoppas att ni har en riktigt bra måndag och start på veckan framför er. Ha det superbra, kram!
Alice Lindström

brr vad kallt det är!

Svar: Ja verkligen kallt!
Josefin Nilsson

Denise

Kyla och blåst är verkligen ingen bra kombo.
Hoppas att du får en fin vecka!

Svar: Nej verkligen inte. Tack det samma! :)
Josefin Nilsson

Sara Ekman

så sjukt kallt och stormigt ute nu :O

Svar: Ja kylan har verkligen kommit på riktigt nu :/
Josefin Nilsson

Julia

Ush för kylan!

Svar: Ja verkligen!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress