Josefin Nilsson

Försvunna bilder & dressyrsadel?
Godmorgon!
 
Det andra mötet på resebyrån kunde inte ha gått bättre än vad det gjorde igår och nu är i stort sett allting klart! Känns verkligen så himla sjukt att vi om mindre än ett halvår befinner oss på andra sidan jordklotet!! Såklart ska jag berätta mer om var och när vi ska iväg men just nu måste jag fokusera på att komma iväg till jobbet om en liten stund.
 
Som det ser ut nu så jobbar jag precis som vanligt till kl 15, och det ser faktiskt ut som att det är helt okej väder ute. Än så länge regnar det i alla fall inte och det underlättar verkligen jobbet så jag hoppas att det kan hålla i sig under dagen. Efter jobbet ska jag antagligen till stallet och rida min kompis häst. Tanken från början var att jag skulle prova hoppa den lite idag men eftersom hoppsadeln ska iväg på omstoppning så får det bli dressyr i dressyrsadeln istället. Det går minst lika bra för min del, bara kul att få komma iväg och rida lite och förhoppningsvis hitta lite fler "knappar".
 
Och det är väl det jag ska göra idag. Min data har bestämt sig för att jag inte ska kunna komma åt mina bilder på datan igen, vilket är lite drygt... Sist trodde jag att alla mina bilder hade försvunnit men jag insåg igår att de bara lägger sig på ett sätt så att man inte kommer åt dom. Jag lyckades ju lösa problemet sist så jag får väl helt enkelt ta tag i det i eftermiddag, fram tills dess bjuder jag på en bild från blogg-arkivet. Hoppas att ni får en riktigt bra onsdag, vi ses senare, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress