Josefin Nilsson

Extremt söt & kallt
Godmorgon!
 
Hur är det med er idag? Själv vaknade jag kl 06 imorse och kände mig superpigg. Nu börjar klockan närma sig 08 och jag har tillbringat lite mer än en timme framför TV:n med min bror som kollar på Australian Open (tennis). Kanske inte det roligaste jag vet men vad finns det att göra så här tidigt på morgonen annars. 
 
Micky blev hämtad av Thea igår under kvällen och det känns verkligen så himla tomt i huset nu utan hund. Han är verkligen extremt söt och följer efter en hela tiden så det gör ju såklart att det känns extra tomt nu. Men vi vänjer oss väl vid att inte ha hund lika snabbt som vi vänjer oss vid att ha hund. Lite skönt är de ämdå att slippa gå ut nu på morgonen när det är lite dimmigt, runt -2 grader och snö på marken. Fint här innifrån men det blir alltid så himla kallt med den där dimman, kylan verkligen går igenom alla kläder och rakt in i kroppen. Men såklart ska jag ta mig ut en sväng senare under dagen när det inte är så mörkt längre.
 
Annars har jag väl inga planer idag i heller. Förkylningen börjar släppa lite igen, kanske för att jag började med mina ingefära-shoots igen. Vet inte om det bara är inbillning eller om det funkar på riktigt men min förkylning finns inte när jag tar den, men så fort jag slutar går det inte mer än en vecka innan förkylningen kommer krypande igen. Tänker i alla fall fortsätta med den där ingefära-shooten nu fram tills när det blir vår och varmt igen. I vilket fall som helst så väljer jag att vila från träningen idag också för att verkligen få en chans att bli helt frisk. Så vi får helt enkelt se vad jag hittar på denna söndagen. Ha det superbra, kram!
 
En lite söt bild jag hittade på mig och Pelle från 2012
Josäfin Andersson

Men åh så söt bild! :D

Svar: Tack, visst är den :D
Josefin Nilsson

Amanda

Men åh villen fin bild<3

Svar: Tack så mycket! <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress