Josefin Nilsson

En fredag
Fredag och som jag har längtat. Varje morgon har varit riktigt kämpig att ta sig upp denna veckan så jag ser verkligen fram emot helgen för att kunna sova ut. Känns så himla konstigt att skriva den meningen med tanke på att jag aldrig har varit den som gillar sovmornar innan nu i julas när jag insåg att det faktiskt va skönt nu när jag ändå inte hade stallet. Men innan jag tar helg så har jag ett par timmar kvar på jobbet. Allting har gått bra idag också förutom lunch-ätandet som tar emot lite för tillfället. Eller att äta överlag tar emot eftersom en av de där fyra visdomständerna har halvt tagit sig upp och håller på att flytta om exakt alla andra tänder i min mun, inte så himla skön känsla. Men jobbet har gått bra.

Så fort jag slutar ska jag bara hem en snabb sväng och sen vidare till stallet där min kompis har sin häst. Ska verkligen bli så himla kul att få rida lite idag. Jag har på riktigt längtar efter det hela veckan och dessutom är det alltid kul att träffa både min kompis och hennes söta häst. Längtar!

Annars har jag bara ett enda måste på dagens schema och det är att lista ut vad som har hänt med bloggen när man kollar på den från mobilen. Helt plötsligt är texten mycket större och allting blir väldigt mycket rörigare. Har sett att det är likadant på andra blogg.se bloggar så antagligen har portalen gjort någon ändring men jag vill i alla fall försöka ändra tillbaka det igen. 

Hoppas att ni har en riktigt bra fredag, vi höra mer ikväll, kram!

(null)
En väldigt glad favorit-ponny får stå för bilden
Ella

Men så söt!! :)

Svar: Ja supersöt verkligen :)
Josefin Nilsson

Ida - foto & häst

Men åh så söt!

Svar: Tack:)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress