Josefin Nilsson

En del jag inte kan leva utan
Hej!
 
Tror seriöst inte att det finns något annat som kan ge mig lika mycket energi som stallet och hästarna gör. Jag har jobbat i stallet i Flyinge idag mellan 07-15:30 och under den tiden har jag seriöst inte suttit stilla en enda minut. Och trots det kände jag mig piggare och mer levande under hela dagen och sen när jag åkte hem än vad jag har gjort på länge. Hästar är verkligen livet och som det känns nu så tror jag aldrig att jag kommer att vara helt borta från allt som har med hästar och ridsport att göra, för det är trots allt det som ger mig energi och lycka. Dessutom har alla hästarna uppfört sig bra idag och det flöt på bra även om det har varit en minst sagt intensiv dag. 
 
 
Började dagen med att salta vägen mellan stallet och skrittmaskinen då det började snöa samtidigt som jag kom till stallet men den där snön försvann väl ungefär lika snabbt som den kom. Nu när jag kom hem och precis hade påbörjat promenaden med Micky, då började det snöa igen. Så jag blev både blöt och kall under promenaden men det var det värt. Och mitt där under promenaden så kom jag att tänka på hur mycket jag faktiskt saknar att inte ha en egen häst längre. Att jag kan sakna det de dagarna när det är fint väder är väl inte så konstigt men när det är noll-gradigt, blåser och regnar någon typ av snö-blandat-regn, känns inte riktigt lika självklart. Jag älskade verkligen att vara i stallet med Pelle alla dagar i veckan, oavsett väder, träning och skador.... Tur att jag ändå har ett (av två) jobb som innebär att jag får vara i stallet, pyssla med hästarna och även rida en del.
 
Planen för den här torsdagskvällen nu är att försöka tina upp igen då jag är så galet kall efter en heldag utomhus. Och sen ska jag bara försöka vila. Min förkylning har kommit tillbaka igen lite mer ordentligt känns det som så planen om att åka till gymmet och köra ett intensivt pass fick jag helt enkelt bara inse att det är bättre att hoppa över. Jag är så trött på att vara förkyld hela tiden och jag hoppas att jag lyckas bli av med det denna gången genom att skippa dagens träning, kan ju alltid hoppas! Men färdigpratat om mig och min förkyling nu, hoppas att ni har haft en riktigt bra torsdag, vi ses igen imorgon, kram!
 
Netti Starby

Vad härligt att du känner så med hästarna och krya på dig! Kramis

Svar: Ja det är verkligen en riktigt bra känsla, tack så mycket! <3 Kram
Josefin Nilsson

My

Hästar får en verkligen på bra humör! Jag älskar alla dagar med min häst oavsett väder, dock finns det undantag då man önskar att man bara fick ligga hemma, samtidigt som det känns underbart när man väl kommer till stallet!

Svar: Ja jag känner precis likadant, det var kanske inte superkul att cykla iväg i alla väder men väl framme i stallet fanns det inga riktigt dåliga dagar :)
Josefin Nilsson

NICOLE

Så underbart att du har stallet och hästarna, som får dig att må så bra:) Kram

Svar: Ja verkligen det betyder hur mycket som helst :) Kram
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress