Josefin Nilsson

Jag ska till andra sidan jordklotet!!!
 
Bali och Australien - bilder från Google
 
ÅHHH SHIT VAD JAG LÄNGTAR!!!!! Jag har länge prata om att detta året kommer innebära en hel del tid utomlands i form av resor (och antagligen även en flytt), och nu är allt klart! Här kommer jag att tillbringa största delen av min sommar 2018 tillsammans med Thea och vi båda är så himla taggade. Det ska bli så galet kul att få komma iväg och surfa igen, denna gången i Bali, resa runder och uppleva två olika länder på andra sidan jordklotet och bara ta till vara på alla soltimmarna som vi missade under förra sommaren. Vill bara att det ska bli Juli nu så att vi kan sätta oss på planet till resan som kommer bli en upplevelse vi kommer minnas resten av våra liv!
Försvunna bilder & dressyrsadel?
Godmorgon!
 
Det andra mötet på resebyrån kunde inte ha gått bättre än vad det gjorde igår och nu är i stort sett allting klart! Känns verkligen så himla sjukt att vi om mindre än ett halvår befinner oss på andra sidan jordklotet!! Såklart ska jag berätta mer om var och när vi ska iväg men just nu måste jag fokusera på att komma iväg till jobbet om en liten stund.
 
Som det ser ut nu så jobbar jag precis som vanligt till kl 15, och det ser faktiskt ut som att det är helt okej väder ute. Än så länge regnar det i alla fall inte och det underlättar verkligen jobbet så jag hoppas att det kan hålla i sig under dagen. Efter jobbet ska jag antagligen till stallet och rida min kompis häst. Tanken från början var att jag skulle prova hoppa den lite idag men eftersom hoppsadeln ska iväg på omstoppning så får det bli dressyr i dressyrsadeln istället. Det går minst lika bra för min del, bara kul att få komma iväg och rida lite och förhoppningsvis hitta lite fler "knappar".
 
Och det är väl det jag ska göra idag. Min data har bestämt sig för att jag inte ska kunna komma åt mina bilder på datan igen, vilket är lite drygt... Sist trodde jag att alla mina bilder hade försvunnit men jag insåg igår att de bara lägger sig på ett sätt så att man inte kommer åt dom. Jag lyckades ju lösa problemet sist så jag får väl helt enkelt ta tag i det i eftermiddag, fram tills dess bjuder jag på en bild från blogg-arkivet. Hoppas att ni får en riktigt bra onsdag, vi ses senare, kram!
 
 
Planerings tisdag
Godmorgon!
 
Tisdag och jag är redo för ännu en dag ute i blåst och småregn. Efter helgen då jag vaknade så himla tidigt av mig själv så trodde jag att det skulle bli lättare att gå upp tidigt igår också men så fel jag hade. Fick verkligen kämoa mig upp efter att ha somnat om en halvtimme. Idag tog jag tag i att gå upp direkt när klockan ringde, och nu lite drygt 45 minuter senare börjar jag äntligen känna mig levande. Så himla konstigt hur man kan vara så pigg på helgen och så himla trött på vardagarna... I vilket fall som helst så har jag en bra tisdag framför mig bestående av jobb, reseplanering och träning.
 
Ska alldeles strax ta mig iväg till jobbet och när jag sen slutar kl 15 så åker jag direkt till stan för att möta Thea. Vi ska ta en sväng till till resebyrån för att få svar på lite mer frågor efter att ha kollat igenom de två reseplaneringarna vi har fått. Vi börjar verkligen närma oss ett bokande av resan nu men eftersom det trots allt är länge vi ska vara iväg så känns det viktigt att allting känns rätt nu innan. Så förhoppningsvis får vi svar på de frågorna vi har nu idag. Efter det mötet går jag vidare till gymmet och kör ett eget pass där innan jag tar bussen hem igen.
 
Från sommarens resa i Portugal
 
Och det är väl i stort sett vad jag kommer hinna med denna tisdagen. Tror att det kommer kunna bli en riktigt bra tisdag, och ännu bättre blir den om det skulle kunna sluta regna och solen skulle titta fram lite, men sån tur tror jag inte att vi har. Vi hörs mer under dagen, nu måste jag sätta lite fart så att jag hinner packa ihop alla mina saker. Ha en riktigt bra dag, kram!