Josefin Nilsson

Packa, packa & packa
Godmorgon!
 
Fredag och jag känner mig helt vilsen på dagarna, antagligen för att jag jobbar i helgen också. Men det känns som att det kommer kunna bli en bra dag idag även om jag inte har någon aning om hur dags det kommer bli att jag slutar jobbet idag. I vanliga fall slutar jag någon gång mellan 15-16 när jag jobbar i stallet men som jag skrev igår så ska teamet iväg till Spaninen och åker imorgon. De kommer vara borta länge och ska ha med sig en massa hästar, vilket innebär massor av packning. En del plockades ihop igår och börjades packas in men det är extremt mycket kvar, och i stort sett allt måste packas idag eftersom de ska försöka komma iväg tidigt imorgon. Så det får helt enkelt ta den tiden som det tar.
 
En bild från förra året vid denna tiden då teamet åkte på tävling i Belgien och jag och ett gäng hästar var hemma i snön.
 
Min plan för resten av fredagskvällen, vad som nu blir kvar av den, är att jag ska en sväng till gymmet för att köra ett pass där. Sen någon gång i våras har jag älskat att träna sent på fredags kvällarna för då är det verkligen så himla lugnt på gymmet, vilket innebär att man slipper stå och vänta på alla andra, riktigt skönt! Och när jag är klar där ska jag bara åka hem, ta det lugnt och titta på TV med familjen. Mycket mer intressant än så lär det inte bli eftersom jag som sagt ska upp tidigt igen på lördag för att jobba i stallet då också, och se till så att alla där kommer iväg och får med sig allt.
 
Hoppas att ni får en riktigt bra fredag, vi ses senare under dagen, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress