Josefin Nilsson

Mindre bra start på dagen...
Hej!

Hur är det med er? Själv hade jag tänkt kika in här redan imorse men det blir inte alltid som man har tänkt sig. Vaknade innan klockan ringde av att jag hade fått näsblod, vilket jag nästintill aldrig får, tog ett bra tag innan det slutade och sen fick jag ta tag i frukost-ätandet. Med snö blandat regn utanför fönstret och blåst så kan jag ju erkänna att jag hellre hade gått tillbaka till sängen än att åka till jobbet just idag, men jag tog mig iväg.

Väl framme på jobbet så var mina vanliga kollegor sjuka så jag fick med mig någon annan och vi har sen kämpat på ute i regn och rusk. Med näsblod för min del till och från, mindre kul... Nu har jag lite drygt en timme kvar på jobbet och den timmen är lugn, vilket är skönt för jag känner mig verkligen helt slut nu.

När jag kommer hem är planen att äta lite och sen börja packa ihop sakerna till kvällens träning. Thea hade tänkt simma så jag följer med henne. Egentligen älskar jag att bada men när det gäller att simma fram och tillbaka i en bassäng så är jag kanske inte riktigt lika taggad. När jag var mindre älskade jag det också men efter att skolan tvingade oss till att simma i alla väder oavsett hur kallt det var fram till någon gång i september under hela högstadiet så gillar jag det inte riktigt lika mycket. Men det ska i alla fall bli kul att variera träningen lite och med Thea som sällskap blir det garanterat bra.

(null)


Nu ska jag ta tag i det sista här på jobbet. Ha en riktigt bra dag, vi ses med mer uppdatering senare (om min data och blogg.se kan tänka sig att sammarbeta idag), kram!
Josäfin Andersson

ursh, så otroligt jobbigt med näsblod!! D:

Svar: Ja det var inte särskilt kul men det hade kunnat bli värre ändå än vad det blev :/
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress