Josefin Nilsson

Lördag med tävlingsplaner
Godmorgon!
 
Klockan är snart 8 och jag ska om lite drygt 20 minuter åka iväg till stallet för att följa med Emelie och Emil på en tävling. Han hade varit superfin på hoppträningen i tisdags så då fick vi ändå igenom en hel del på dressyrträningen jag hade i måndags. Vi får se hur han är idag men jag tror att det kommer gå superbra, trots att det bara blir deras andra tävling sen hösten 2015, och första för detta året. Ska bli superkul att få komma ut på en tävling och agera mentalt stöd. 
 
Näst sista tävlingen med Pelle, i september, efter det har jag bara varit på två tävlingar i höstas, en med Pelle i oktober och en med teamet (som hästskötare) i november.
 
I övrigt får vi se lite vad som händer under dagen beroende på hur dags vi kommer tillbaka igen. Jag och Thea har tänkt simma antingen idag eller imorgon, så jag får helt enkelt se vad klockan är när jag kommer hem och hur länge de har öppet på gymmet. Om det blir för tajt med tiden så är min plan att mocka klart boxarna i Flyinge idag istället. Igår öste regnet ner när jag slutade på jobbet i Lund och med tanke på att man är mer ute och tömer skottkärran än inne i stallet när man mockar ut boxarna så var jag inte alls taggad på det i det vädret. Så vi får se vad som händer under dagen.
 
Ikväll ska mina föräldrar iväg till några kompisar till familjen, jag och mina syskon har dock valt att stanna hemma så vi tar en lugn hemma-kväll istället. Det kan nog behövas med tanke på hur ofräsch jag har känt mig hela denna veckan. Men nu måste jag sätta lite fart för att komma iväg i tid. Hoppas att ni får en superbra lördag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress