Josefin Nilsson

Klämma ner fötterna i skridskorna?
Godmorgon!
 
Efter en väldigt lång natts sömn så börjar jag äntligen känna mig lite levande igen. Var verkligen så galet trött och kall igår efter att ha varit ute och igång i så många timmar på jobbet och efter det kört ett hårt pass på gymmet. Fick lite feber-känningar på kvällen och valde att sova innan klockan 9 på kvällen, vilket aldrig annars händer. Jag är fortfarande lite trött och känner mig väl inte helt bra men det är bara att bita ihop och köra på. Om en liten stund ska jag iväg till jobbet och jag laddar nu upp med värme i soffan under en stor filt för att i alla fall inte komma till jobbet som en isbit, det lär jag bli under dagen ändå.
 
När jag slutar kl 15 idag så vet jag inte riktigt hur planen ser ut för resten av dagen. Tror egentligen att jag har en helt lugn onsdags eftermiddag men jag kan ha fel. Om jag har det ska jag i alla fall ta mina skidskor och gå bort till dammen för att åka lite. Igår när jag satt på bussen på väg hem från gymmet så såg jag att en massa barn var där och åkte och fick då riktiga flashbacks till när vi var små och alltid åkte skridskor där varje år. Nu är det nog ett par år sen jag var där sist, och skridskorna börjar väl egentligen bli för små, men jag tänker att jag ska passa på att klämma på dom ett tag för att få åka lite om det ändå finns tid till det.
 
Säkert två år sen jag och Saga åkte skridskor på den där dammen sist.
 
Men som sagt planen kan ändras under dagen, vi får se vad jag gör när jag väl har kommit så långt. Det är ju trots allt nästan 10 timmar tills när jag slutar idag och som tidigast kan börja tänka på eftermiddagens planer. I vilket fall som helst så tror jag att det kommer bli en bra onsdag, och det hoppas jag att ni också får. Vi ses senare under dagen, kram!
Emelie Andersson

Åh vad mysigt :) ha en underbar dag! <3

Svar: Ja supermysigt! Hoppas att du också får en riktigt bra dag :)
Josefin Nilsson

World by Tina

Svar: Åh tack, kul att höra att du gillar mina bilder=)

Åh skridskor, sjuuukt längesen jag åkte, borde rota fram dom innan vintern är över!

Svar: Ja det är verkligen så himla kul att åka :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress