Josefin Nilsson

Favoriterna försvinner...
Hej!
 
Hur är det med er idag? Själv har jag haft fullt upp från dess att klockan ringde, om den nu gjorde det, fram tills nu när jag kom hem från jobbet, närmare 16:30. Men det gör faktiskt ingenting eftersom jag har haft en riktigt bra dag på jobbet i stallet. Hästarna har uppfört sig, de flesta av dom i alla fall, och allting har flytit på bra även om det har varit väldigt mycket saker att fixa med. Det märks att det inte är långt kvar nu innan hästarna lastas och åker iväg på meeting i Europa i över en månad. Dessutom kom chefens barn nu under eftermiddagen och pysslade med ponnyn tillsammans med några kompisar, så det har minst sagt varit full rulle med hästar och människor överallt.
 
Nu är jag då hemma igen och funderar fortfaranade över om väckarklockan faktiskt ringde imorse eller inte. Har verkligen inget minne av att jag har slagit av den men jag minns inte heller att den startade. Däremot var lampan redan tänd när jag vaknade av mig själv 15 minuter efter att klockan skulle ha ringt.. Ja, ja antagligen har jag slagit av den i sömnen, inte första gången det händer. 
 
Dagens tråkigaste var att denna extremt personliga tjejen nu har flyttat till en ny ryttare. Så nu har alla mina tre favoriter (på jobbet) blivit sålda under det senaste halvåret, men denna tjejen kommer lätt rocka på hoppbanorna med någon annan :)
 
Till skillnad från de andra dagarna denna veckan så har jag inga planer för resten av eftermiddagen/ kvällen och det känsn ändå ganska skönt. För lite drygt två månader sen trodde jag nog aldrig att jag skulle lära mig att uppskatta lite ledig-tid men det är bara att inse att det trots allt går att vänja sig vid precis allting. Så jag tänker i stort sett bara ta en lång dusch nu för att få upp värmen efter en lång dag utomhus, äta lite och sen vänta på att resten av familjen kommer hem ikväll. Med andra ord en riktig mys-torsdag för mig själv.
 
Jag har en del att berätta både om resan, som jag nämde igår, och även gårdagens pass med min kompis häst. Så mer uppdatering kommer under kvällen och dagen imorgon. Hoppas att ni har haft en riktigt bra torsdag, vi ses senare/ imorgon, kram!
Josefin

Men gud vad mysigt det låter att jobba i ett stall :D Älskar allt med hästar!
Och ja egentid är inte så dumt ibland! Förut blev jag så lätt uttråkad av att vara själv, men det senaste har jag börjat uppskatta det väldigt mycket :)

Svar: Ja det är verkligen super mysigt!
Jag har aldrig haft några problem end att vara ensam men att inte ha något att göra är jobbigare
Josefin Nilsson

Carolina Thoor

Tråkigt att dina favorit hästar på arbetet behöver flytta, men skönt att de uppskattas! Och härligt med lite slötid efter jobbet :D

Sv; ja, det är verkligen underbart!

Svar: Ja det är verkligen tråkigt att de har flyttat men som tur är så är alla andra fina också så jag kan säkert lyckas få lite nya favoriter ;)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress