Josefin Nilsson

En ledig oledig måndag
Godmorgon!

Ny vecka och nya tag. Jag börjar min vecka med en ledig måndag eftersom jag var tvungen att gå till tandläkaren mitt på dagen och tyvärr fungerar det inte med något av mina jobb. Men å andra sidan så har jag jobbat lördag (och lite söndag också) så det är väl helt okej att vara ledig idag. Och när jag ändå fick en ledig dag så har jag passat på att klämma in så mycket annat jag bara kan också.

Så i skrivande stund sitter jag på bussen till Lund för att förhoppningsvis lyckas få en drop in tid till vaccinering någon gång mellan 8-11, helst så tidigt som möjligt. Som jag skrev förra veckan så har jag hållt på med att försöka lösa det här nu sen vi bokade redan för snart två veckor sen så när jag hittade det här stället som har drop in tid och gratis rådgivning som dessutom passade med min lediga måndag så kändes det självklart att försöka få det fixat. Dock hatar jag allting som har med sprutor att göra och blev helt yr bara när hästarna i stallet ska sprutas så vi får väl se hur det här går. Förhoppningsvis blir det "ett stick gjort på ett kick".

Tandläkartiden är sen 12:30 och efter det kommer jag förhoppningsvis hinna hämta Tage på vägen hem innan jag måste cykla (eller får skjuts?) till stallet där min kompis häst står. Jag har fått en träningstid i dressyr idag med hästen och jag är lite nervös över hur det här ska gå eftersom jag ännu inte riktigt känner hästen och dessutom inte är i någon vidare form själv, men jag ska försöka se det som något lärorikt och en chans att få tips och råd som kommer hjälpa oss. Det är i alla fall superskönt att min kompis ska vara med!

(null)
Sist jag tränade var i oktober med Pelle så det här kan verkligen bli intressant, dessutom är det för en tränare jag aldrig träffat innan.

Och sen avslutas denna måndagen antagligen med träning på gymmet med Thea. Vi har inte tränat tillsammans nu på ett tag så jag ser verkligen fram emot detta och hoppas att armen (och resten av kroppen) inte har reagerat alldeles för mycket på sprutan när jag har kommit så långt i dagens planer. Som ni ser är min lediga måndag inte direkt så lugn och ledig ändå med det blir nog bra ändå. Vi hörs mer i eftermiddag efter träningen med hästen. Ha en riktigt bra måndag, kram!
Hanna Karlsson

Hoppas att passet gick bra! :-)

Svar: Tack det gjorde det verkligen :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress