Josefin Nilsson

Drömresemål
Satt och kollade igenom arkivet i bloggen i helgen och hittade då en lista med lite blandade frågor som jag fastnade i, kan länka det inlägget längst ner. Inlägget som jag hittade hade jag skrivit i september 2016 och frågan jag hittade handlade om mina drömresemål.
 
"Drömresmål? Jag vill åka till Australien eller Nya Zeeland någon gång för där verkar vara så himla fin natur. Annars USA igen, trivdes verkligen så bra i Florida och vill lätt åka till New York också."
 
Det känns faktiskt ganska sjukt att jag för mindre än två år sen skrev på en lista att jag ville åka till Australien, Nya Zeeland och New York med tanke på att jag innan året är slut kommer att ha varit på två av tre av dessa platser. När jag och Thea började planera vår resa hade vi som tanke att vi skulle åka till Bali, Australien och sen avsluta med Nya Zeeland. Men efter att ha titta närmare på hur länge vi kunde vara borta i sommar, resetider och klimatet så belsutade vi oss för att det blir för tajt med tiden att åka till Nya Zeeland också eftersom det tar ännu längre tid att resa tid, och dessutom är det mellan 5-15 grader varmt där under juli-september. Så det får bli en annan gång. Australien blir det däremot till sommaren, och jag är så himla taggad!  Och New York tillbringade vi 5 dagar i i somras. Då kände jag mig ganska klar med den storstaden när vi åkte därifrån, nu ett halvår senare skulle jag lätt kunna åka tillbaka när det väl blir lite varmare igen. Det är verkligen en galet fin stad och så typiskt amerikansk på så många sätt. 
 
 
 
Drömmen om att åka tillbaka till Florida lever dock vidare. Resan i norra USA i somras, två veckor, var på många sätt bättre än Florida 2015 men samtidigt var det så mycket mer i Florida som jag hade velat se och uppleva. Dessutom är jag verkligen personen som gärna hänger lite på stranden och badar också och det tillsammans med plamerna som finns där gör att jag saknar den resan så himla mycket. Det blir ju lite lättare att njuta av värmen när man inte är mitt inne bland skyskraporna som i New York. Men tillbaka till drömresemål, jag kanske borde göra ett nytt inlägg med nya drömresemål för att kunna titta tillbaka på det om några år igen.
 
 (Länkt till inlägget där jag hittade detta, HÄR)
sarah

åh fina bilder

Svar: Tack så mycket!
Josefin Nilsson

starsinlife.blogg.se

Fina härliga bilder

Svar: Tack!
Josefin Nilsson

Ida - foto & häst

Så härliga bilder! Vill också åka till alla dem resmålen, älskar att resa!

Svar: Tack! Ja det är verkligen så himla kul att resa runt och uppleva världen :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress