Josefin Nilsson

Det kunde inte blivit bättre
Godmorgon!

Söndag, snön ligger på marken och jag är på bussen på väg till gymmet. Nu när jag ändå ska komma igång lite med ridningen igen så känner jag mig mer motiverad till att träna på gymmet också än vad jag har gjort på länge. Som jag har berättat efter ridpassen så känner jag mig, minst sagt, lite ur form och det som går att förbättra på gymmet vill jag verkligen förbättra, sen får resten komma efterhand i ridningen. Tyvärr är halva familjen här hemma förkylda och såklart har jag åkt på en mindre förkylning då igen också. Men jag tänker att jag tar ett lugnare pass och känner efter hur det känns.

(null)

När jag är hemma igen tror jag att det blir en promenad ute i den lilla snön det är idag också. Jag har som sagt inte så mycket annat på mitt schema denna helgen och att bara vara inne hela dagen gör mig så galet trött. Tror aldrig att jag känner mig så trött och sjuk någon annan gång som jag gör när jag knappt varit utomhus, och då behöver jag inte ens vara sjuk från början. Så en promenad lär det bli, i övrigt får vi se vad som händer.

På tal om snö, jag fick en så himla fin bild på Pelle och hans nya ägare igår, ute i snön. Jag får uppdateringar med filmer och bilder från dom med lite jämna mellanrum och varje gång mobilen plingar till med ett meddelande från dom så blir jag så galet glad. Igår var det nästan så att tårarna började rinna av ren glädje, ni hör ju själva hur löjligt det låter... men jag blir verkligen så himla glad! Favorit ekipaget, det kunde verkligen inte blivit bättre än vad det blev. Jag hade inte ens vågat drömma om att vi skulle hitta en ny familj och hem till Pelle som skulle bli så rätt, bästa Pelle och bästa familjen!

Men nu är min buss snart framme i Lund där jag ska gå vidare till gymmet. Vi hörs mer under dagen, kram!
Matilda Berlin

Men åhh så härligt att läsa!! Hoppas du får till ett toppenpass sötaste du <33

Svar: Tack! Ja jag fick verkligen ett riktigt bra pass :) hoppas att du får en bra dag! <3
Josefin Nilsson

Jonna

Åh, finns ju inget bättre än när man hittat det perfekta nya hemmet till sin polle ❤️

Svar: Nä verkligen bästa känslan, så glad att det blev så bra ❤️
Josefin Nilsson

Carolina Thoor

Skönt att det går bra med motivationen till ridning och gymmet! :)

Sv; tusen tack :D

Svar: Ja jag är verkligen mer peppad nu än vad jag har varit på länge :)
Josefin Nilsson

Emelie Andersson

Åh vad härligt med bra motivation :) hoppas det går bra!

Svar: Ja riktigt härlig! Det gick superbra :D
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress