Josefin Nilsson

Bara en massa vatten...
Godmorgon!

Klockan börjar närma sig 8 på morgonen och jag kände mig verkligen ensam när jag gick till bussen, inte en enda människa såg jag på vägen dit. Men nu är jag inte lika ensam längre efterhand som bussen närmar sig Lund. Det blev aldrig någon simning med Thea igår så därför är jag påväg till Lund nu, för att börja dagen med att simma med Thea istället. Sist hade jag väldigt blandade känslor inför det här men denna gången känns det faktiskt helt okej, ska till och med bli lite kul att få simma fram och tillbaka i en pool ett tag. Och såklart blir det kul att träffa Thea också.

(null)
Även om badhuset är helt okej så föredrar jag ändå havet

Om gårdagen bestod av häst och stall i stort sett hela dagen, så kommer denna söndagen att bestå av vatten. Som sagt börjar jag dagen med simning och sen ska jag högtryckstvätta stallet under eftermiddagen. Hoppas att jag får rätt på allting när det väl blir dags, hur svårt kan det vara egentligen? 

I övrigt blir det en lugn söndag. Eftersom jag börjar min dag så pass tidigt så borde jag ha ganska mycket tid över i eftermiddag/ kväll till att inte göra någonting. Ganska skönt faktiskt även om jag är säker på att jag kommer fylla ut den tiden med någonting också. Nu är jag i alla fall snart framme på stationen så vi får helt enkelt höras mer under dagen. Ha det bäst, kram!
Wanderlust by Jona

Åh så härligt att börja dagen med simning :)

Svar: Ja verkligen så himla skön start på dagen :)
Josefin Nilsson

Carro

älskar havet <3

Svar: Ja jag med, så himla fint och skönt att bara vara där :)
Josefin Nilsson

Ida - foto & häst

Så vacker bild!!

Svar: Tack så mycket!
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress