Josefin Nilsson

Allting blir inte lika bra alltid
Godmorgon!
 
Tisdag och jag vaknade pigg och utan huvudvärk för första gången på så länge jag kan minnas, så himla skönt! Lite extra skönt känns det också att jag idag kunde ha mina vanliga morgonrutiner och äta frukost i lugn och ro innan jobbet. Det är minst lika kallt ute idag och jag har en dag på jobbet framför mig så jag får helt enkelt bara klä på mig alla varma kläder jag jan hitta och sen försöka hålla värmen så gått det går. 
 
I vanlig ordning slutar jag kl 15 och efter der har jag inga planer alls. Egentligen hade jag velat träna ett pass på gymmet men jag tror att jag får hoppa över det för att verkligen bli frisk på riktigt. Så jag får väl helt enkelt se vad jag hittar på när jag väl är hemma igen. Igår red jag ju Emil efter jobbet och jag skulle inte direkt säga att det var vårt bästa pass vi har haft. Han har gått ganska hårt sen i tisdags förra veckan så antagligen var han lite trött och blev mest sur när jag bad honom om att gå framåt. Så galoppen blev inte någon succé men vi avslutade i alla fall med en fin trav där vi var helt överens och han jobbade fint och avspänt genom kroppen.
 
(null)
En lite suddig mobilbild på en glad Emil efter gårdagens pass.
 
Finns väl inte så mycket mer att berätta om den här tisdagen just nu. Jag måste sätts fart så att jag blir klar innan det är dags att åka till jobbet, så vi hörs senare. Ha en riktgt bra tisdag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress