Josefin Nilsson

Allt och inget söndag
Godmorgon!
 
Klockan är snart 8 och jag har varit vaken i närmare 3 timmar. Verkligen så himla typiskt mig att vakna supertidigt när jag väl har chansen att ta sovmorgon. I vintras när jag hade "jullov" i en vecka klarade jag av att sova hur länge som helst men nu är jag tillbaka i det där med att vakna tidigt alltid, antagligen för att jag har anpassat mig till de tiderna som jag har på jobbet igen. Men med tanke på att jag somnade halv-vägs in i Melodifestivalen igår så är det kanske inte heller så kosntigt att jag vaknade pigg redan kl 5 imorse.
 
Jag ska alldeles strax äta lite frukost och sen planerar jag bara att ha en riktigt lugn förmiddag här hemma, och passa på att njuta av den här lediga söndagen. Dock tror jag inte att jag kommer klara av att inte göra någonting på hela dagen, så efter lunch åker jag ner till stallet för att fortsätta fixa lite där. Jag har fått en lista med saker som ska göras nu medan de är i Spaninen och tävlar och även om jag har flera veckor på mig att fixa det så känns det lika bra att få gjort så mycket som möjligt nu i början. Så antagligen fortsätter jag lite där idag under eftermiddagen. Jag är ändå ledig imorgon så jag kan kanske passa på att vila upp mig lite då också.
 
Från förra veckans kalla promenad
 
I övrigt har vi haft snö i Skåne nu i över en vecka vilket känns ganska sjukt. Inte för att det är speciellt mycket snö utan för att den faktiskt har hållt sig på marken i en kladdfri form nu hela tiden. Dock har det blivit lite varmare igen nu så inom de närmasta dagarna skulle jag gissa på att allting bara blir blött och slaskigt igen men det har i alla fall varit fint så länge det varade.
 
Nä, nu ska jag äta frukost. Hoppas att ni får en riktigt bra söndag, kram!
sarah

tack så mycket =) .. fin bild

Svar: Tack! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress