Josefin Nilsson

Alla Hjärtansdag onsdag
Godmorgon!
 
Onsdag och Alla Hjärtansdag. Jag har en helt vanlig onsdag framför mig med jobb och sen gymmet. Har väl inte direkt sovit superbra inatt så jag känner mig ganska trött just nu men förhoppningsvis blir det bättre när jag kommer igång på jobbet. Det är kallt ute idag igen så om inget annat så lär jag vakna till liv av kylan.
 
Jag jobbar som vanligt till 15 och efter det har jag tänkt åka till gymmet för att träna ett pass där. Träningsvärken är fortfarande kvar i hela kroppen, framför allt benen, efter måndagens träning. Men det brukar ju släppa av att man tränar mer så det är precis vad jag har tänkt göra, hoppas att det hjälper. När jag var på gymmet med Thea i måndags så insåg vi att de hade hunnit ändra om lite bland maskinerna där sen vi var där i slutet av förra veckan, så jag får väl se lite vad jag hittar för saker när jag väl har kommit så långt i dagens planering.
 
Annars har jag inga speciella planer för dagen. Måste sätta lite fart mot jobbet nu så vi hörs senare under dagen, kram!
 
En favoritbild med en favoritponny!
Emelie Andersson

Så fin bild!
Hoppas du får en bra alla hjärtans dag även om det är som en vanlig onsdag för dig! :)

Svar: Tack! Det får jag säkert, hoppas att du också får en superbra dag! :)
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress