Josefin Nilsson

Update; Baron Bay

Okej, hej! 


Här har det varit tyst en stund och jag har faktiskt igen aning om detta inlägget kommer gå att publicera nu eller om det kommer dröja ett par dagar till. Vi gjorde en klar uppgradering rent rums-mässigt från Tamsworth där vi sov i ett hostel med ca 15 graders värme, kallt som bara den vill jag lova. När vi var där fick vi även roa oss med bowl, vilket jag skulle beskriva som en blandning på bowling och boule, utomhus. Det var galet kallt, men vi gjorde det till en kul grej.


Därifrån reste vi igår, onsdag, till Yamba och kunde äntligen känna någon sorts värme igen. Jag och Thea bokstavligen talat rusade ner till stranden, klättrade på klippor och såg solnedgången, så fint! Och hostelet var en klar uppgradering. Fortfarande inget fungerande wi-fi men åtminstone värme. Vi väljer lätt värme över wi-fi!


(null)

Idag, torsdag, började vi dagen med att se soluppgången och sen en surfing lektion. Klart den sämsta surfingen vi någonsin haft men det var kul att paddla runder lite, klappa massa söta hundar på straden och efteråt badade vi i en sjö som är fylld med Te-tree så det var som en gratis spa-behandling. Därefter åkte vi vidare till Baron Bay, en mysig surfstad som verkligen har stannat i 70-tals trenden. Men här är så fint, vi har mest varit nere på stranden och promenerat runder men imorgon planerar vi att se mer av allt annat här också. Då väntar även ett nytt äventyr till havs. Innan dess ska vi överleva en natt i vår tält stuga, intressant!

Om jag lyckas få upp någon bild så kommer det nu, annars kan jag lova en bildbomb så fort vi når Brisbane på lördag. Hoppas att nu har det superbra, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress