Josefin Nilsson

En ny start i Sydney
Hello!

Söndag och det innebär att jag och Thea nu har överlevt med varandras sällskap i hela tre veckor. Vi har ju rest en hel del tillsammans innan men aldrig längre än 10-12 dagar så tre veckor är nytt rekord, och det absolut bästa är att det än så länge inte har känts det minsta jobbigt. Visst, Thea kan nog tycka att det är lite jobbigt när jag ska ta en massa bilder hela tiden, eller när besultångesteb blir för stor i valet av väska, men det blir inga problem. Så länge vi båda får mat vid jämna mellanrum så är det lugnt. Vi känner ju trots allt varandra så väl så vi vet när vi kan köra fullt ös och när vi ska chilla och ge varandra plats. I vilket fall som så återstår 3 veckor och det är nu nästa äventyr börjar!

Så imorse packade vi ihop allting, tog en 15 minuters promenad genom Sydney med resväskor, ryggsäckar och matkassar för att dumpa av allting på nästa hostel. I väntan på incheckningen gick vi tillbaka ner till Opera huset och Harbour Bridge där planen var att försöka få till lite snygga bilder. Helt ärligt kan jag säga att det gick sådär, ljuset var verkligen emot oss... så efter ett tag bestämde vi oss för att bara chilla där istället och resten av dagen har sen varit extremt lugn.

(null)
En av bilderna från idag.

Vi åt en supergod lunch nere vid havet med utsikt över både Opera Huset och Harbour Bridge, och shit vad jag blev mätt. Jag beställde en halv kyckling med sallad, sås och pommes och in kom verkligen en halv grillad kyckling (!) men det var så gott! Dock kan jag inte visa bilden just nu eftersom Wi-fi:et på vårt nya hostel inte fungerar tillräckligt bra, bilden ovan är den enda som vill komma in här på bloggen för tillfället.

Och sen har vi fått träffa våra nya resekompisar för de kommande 16 dagarna. Många tysk-talande personer som gärna pratar tyska, men det blir säkert bra efterhand. Bara vi kan ha lampan tänd och prata med varandra lite mer än till kl 17 på kvällen, så är jag och Thea nöjda.

Vi ses förhoppningsvis med lite bättre uppdatering imorgon, och kanske fler bilder om jag lyckas få till det. Ha en grym söndag, kram!
Angelica Wåhlin

Åh, vill så gärna åka dit!

Svar: Åh förstår det, får du möjligheten så åk! 😉
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress