Josefin Nilsson

Bondi Beach, Sydney
Bondi beach, check! Shit vilken promenad vi har gjort idag. Enligt Google maps skulle det vara ca 6,5 km från vårt hostel till Bondi Beach, så med andra ord inte så himla långt. Men det tog verkligen sin tid kan jag lova. Hade vi varit lite snabbare imorse så hade vi kunnat följa med på det som en grupp-aktivitet med andra från hostelet men så snabba var vi inte. Så istället gav vi oss iväg dit på ett eget äventyr och lät Google maps visa vägen. Jag tror helt seriöst aldrig att jag har följt de där kartorna utan att hamna på de absolut backigaste gatorna man kan hitta i stan, och denna gången var inget undantag. Så med andra ord så tog det sin tid och vi stressade verkligen inte. 

(null)

Väl framme vid stranden styrde vi stegen mot en restaurang/ café jag hade hittat via Instagram och det blev verkligen ingen besvikelse. Utsikt ut över havet och surfarna och supergod mat! Efteråt tillbringa vi sen ett par timmar på stranden, sittandes i sanden och bara njöt av utsikten. Riktigt mysigt men inte så himla varmt.

(null)

(null)

(null)

Sen vi kom hit här igår har vi flera gånger fått höra att vi är så bruna. Själv har jag inte riktigt förstått vad de menar för ingen av oss känner att vi blev särskilt bruna i Bali, men nu när jag ser den här bilden så förstår jag ändå. Mina armar försvinner för en gångs skull inte ihop med min tröja.

(null)
Någon typ av gatodekoration som vi sprang in under på vägen tillbaka.

På vägen hem från stranden hamnade vi på ett stort köpcentrum och blev förvånade över hur himla stort det faktiskt var. Jag skulle bara gå in en snabb sväng i en utav butikerna men insåg fort att det skulle bli omöjligt då butiken var enorm med fyra våningar. Så efter det letade vi bara upp matbutiken och fick med oss vad vi behövde hem. Lagade mat och hade tänkt äta i lugn och ro men vi har tydligen hamnat på ett riktigt party-hostel så förfesten drog igång utanför och vi kunde inte ens höra vad personen mitt emot oss sa. Sånt är livet... och på tal om att prata med människor. I väntan på Thea i en butik så hjälpte jag en kvinna med att hålla en spegel och vips så hade vi en diskussion om resor, Australien och Sverige. Verkligen ett sånt där möte som inte händer i Sverige, men ändå så kul.

Nu ska vi ta det lite lugnt, klockan har hunnit bli 21:15 och vi är väl lite jetlaggade igen, så inget party för oss. Det sparar vi på tills längre fram när äventyrsresan drar igång igen. Hoppas att ni har en riktigt bra onsdag, vi ses imorgon, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress