Josefin Nilsson

Äter oss igenom dagen...
Nu är det inte många timmar kvar här i Sydney och jag och Thea är överens om att vi börjar känna oss färdiga med den här staden nu. Kanske inte så konstigt med tanke på att det imorgon kl 06 är exakt en vecka sen vi landade här. Så med andra ord ser vi verkligen fram emot att sätta oss på en buss norrut imorgon.

Trots att vi känner att vi har gjort vad vi ville göra så var vi uppe tidigt idag med alla andra, fick en lite rundvandring med fakta om personer och platser vi har passerat x antal gånger den senare veckan. Och när den var slut stannade vi på ett café på ett museum tillsammans mer våra nya rums- och resekompisar. Det regnade en hel del under förmiddagen så det kändes ganska lagom att sitta där och dricka te. Min och Theas tanke för resten av dagen var egentligen att bege oss till Bondi Beach igen för att gå lite mer där på någon vandringsväg, men eftersom vädret var som det var och vi redan varit på Bondi en gång så stanna vi inne i stan. Istället har vi förflyttat oss mellan olika café och ätit oss igenom dagen vilket verkligen inte gör oss något, kontot kanske inte uppskattar det riktigt lika mycket... men vid det här laget är vi experter på att hitta bra mat till bra priser.

(null)

(null)

(null)

Nu sitter vi på en starbucks, enbart för internetet då wi-fi:et på hostelet knappt fungerar. Så här planerar vi att stanna ett bra tag. Äta vår fika vi köpte enbart för att ingen ska kunna köra iväg oss och i allmänhet bara chilla ett par timmar.

(null)

Hoppas att ni har en grym måndag framför er, vi ses senare, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress