Josefin Nilsson

Livets mindre glamourösa sida
Hej!

Hoppas allt är bra med er! Själv har jag haft bättre måndagar än denna. Jag vet att jag ofta delar med mig av livets lite mindre glamourösa sidor, genom sjukdomar och motgångar, precis som att jag delar med mig av de bra dagarna med god mat, älskade människor, hästar och fina platser. Och idag är en utav de där dagarna då livet inte är en dans på rosor, med glitter och glamor. Jag har den senaste veckan känt att någonting inte är rätt. En svullnad som jag har trott var en muskelsträckning i magen har bara blivit större och jag har smärta i hela ena halvan av magen nu.

För att ta reda på vad som är fel bokade jag en tid på den lokala vårdcentralen och efter att ha blivit undersökt och tagit prover fick jag utlåtandet "du är frisk som en nötkärna", men jag har ju galet ont och smärtan blir bara värre. När vi svarade det sa de bara att det inte är några fel på proverna och att jag får höra av mig om det blir värre. Och värre har det blivit under dagen, nu har jag smärta i hela ryggen också och befinner mig återigen på vårdcentralen, denna gången i stan för att få en jourtid och forhoppningsvis reda ut vad som orsaker smärtan.

(null)


2018 har än så länge varit ett smärtsamt år både fysiskt och psykiskt för mig och hela min släkt och familj och jag önskar verkligen att det ska bli en vändning på detta nu. Så att alla kan få må bra, det är min absolut högsta önska! Ta hand om varandra, kram!
Carolina

Åh så irriterande att få ett sådant utlåtande då det uppenbarligen inte står rätt till! Hoppas du fått bättre svar idag från jouren :)

Svar: Ja det värsta är ju när man själv känner att allting verkligen inte är rätt och sen träffa en utbildad människa som inte ens försöker komma med idéer på vad det kan vara! :( Tack<3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress