Josefin Nilsson

Fyra läkarbesök senare...
Hej!
 
Denna tisdagen går verkligen inte för fort framåt. Redan igårkväll, efter att ha varit på tre olika läkarbesök, hos tre olika läkare/ sjuksköterskor, men prover helt utan resultat, så fick jag inse att jag inte skulle kunna ta mig till jobbet idag. Och tur var nog att jag tog det beslutet redan igår, för jag vaknade sämre idag än vad jag var när jag somnade igår. Både den ihållande smärtan och den som kommer i "attacker" var större på vänstersidan, och en extremt krampartad smärta hade uppstått på vänstersidan. Tror att jag lyckades sova ca 3 timmar inatt så jag var både trött, hade ont så att jag knappt fick luft (då det trycker upp mot lugnerna) och var både yr och illamående.
 
Det fick bli ett sista läkarebesök, innan vi annars hade fått åka in till akuten (igen) och skriva in mig denna gången. Under kvällen igår var det en läkare som trodde att problemet sitter i tarmarna, antagligen tjocktarmen men det det nog inte var något allvarligt. Samma läkare sa att det inte kunde vara någon muskelskada när vi frågade om det. Dagens läkare sa precis tvärtemot, att det inte kan vara något med tjocktarmen (eller tarmarna överlag) utan att det är en muskelskada. Så jag vet inte riktigt vad man ska tro, för min egen del känns det som att det skulle kunna vara vilket som eller både och.
 
 
 
Dagens läkare rekommenderade sjukgymnasik och att någon eventuellt skulle komma igenom muskler, leder och skelett så att allting ligger rätt. Så där fick jag en tid, men tanken nu är att jag ska till mammas massör ikväll. Hon är utbildad massör och kiropraktiker och brukar kunna göra riktiga under, så med hennes hjälp kan vi förhoppningsvis utesluta om det är en muskelskada eller inte. Hoppas verkligen bara att det löser sig nu. Vi ses senare, ta hand om er, kram!
Mathilda

Så härligt quote!! <3

Svar: Ja jag kan bara hålla med, älskar det <3
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress