Josefin Nilsson

Valborgs måndag
Hej!

Måndag och Valborg. I Lund (eller i hela Skåne och delar av Halland, Blekinge och Småland) firar många ungdomar Valborg genom att sitta i Stadsparken i Lund i minst 8 timmar. Som en stor spontanfest på allmänplats där alla är välkomna. Hela Lund blir fullkomligt kaos med lite drygt 30 000 personer i en lite park som sen ska vidare med bussar och tåg. En tradion som jag aldrig har tagit del av innan och inte heller detta året. Men det gör inte så himla mycket för min del, det kommer fler år och chanser till det här firandet. Och har jag klarat mig utan Stadsparken i 20 år så klarar jag mig detta året också.

Så istället för det typiska Valborgsfirandet så har jag jobbat i stallet. Det har blåst hur mycket som helst men hästarna har trots det hållt sig lugna, skönt! Tiden sprang i vanlig ordning iväg och jag fick avsluta dagen med att packa upp massa saker efter teamet kom hem från tävlingarna i Tyskland.

(null)
Efter gårdagens ridpass, måttligt road av att vara med på bild. Hur det gick tar vi i ett eget inlägg imorgon.

Jag har efter det varit hemma en sväng och sitter nu i bilen på väg till Malmö för att äta lite med familjen, för att fira pappa. Tanken för kvällen var sen från början att jag och Thea skulle ut ikväll/ natt men vi båda känner oss fortfarande helt slut efter förra veckan och har dragit på oss någon dubderförkylning igen, så vi sparar det till någon annan vecka. 

Men nu är vi snart framme så jag avslutar det här inlägget här och lovar bättre uppdatering till imorgon. Ha det superbra, kram!
Kommer det bära eller brista?
Godmorgon!

Eller, hej, klockan har hunnit bli 10:35 och jag har hunnit jobba en del timmar. Kroppen och huvudet är så himla trött överlag och jag ser verkligen fram emot att kunna sova ut på tisdag. En av hästarna fick sig en dusch imorse och är nu iväg och tävlar, övriga är hemma med mig. 

Fick igår frågan om jag kunde rida en utav hästarna på jobbet här idag och sa ja. Har ingen aning om hur det kommer gå eftersom mina magmuskler inte är helt hela ännu men jag fick förbud fran tills igår så rent så borde det vara okej. Vi får se, lär ju märka om det bär eller brister. Så håll tummarna för att det håller nu! I övrigt ska jag tömköra ett par och sen lite vanligt eftermiddags fix innan jag slutar kl 15.

Ikväll kommer sen släkten hem till oss för att fira både mina syskon och pappa. Förhoppningsvis hinner jag både duscha och vila mig lite under den där timmen mellan jag slutar och dom kommer hem. Men nu måste ska jag hämta in hästen som ska ridas, ha en superbra söndag, kram!

(null)
Ett år gammal bild från ett pass med samma häst som det blir premiärtur (efter min skada) med idag.

En lördag
Hej! 

Då har jag precis landat hemma efter en lite längre än planerad dag på jobbet. Stallets enda ponny var mer intresserad av att äta än att lyssna på chefens son, vilket resulterade i att vi fick jaga ponny mer än en gång för att få på tränset och sen få in den i boxen. Resten av hästarna har i alla fall uppfört sig bra, skönt!

Var tiden ens tid vägen igår har jag ingen aning om. Jag kom hem runt 15:45 och sen minns jag knappt ens vad jag gjorde. Verkligen så galet trött efter min och Theas Oslo-trip men det var/ är ändå värt det. Vi hade det verkligen hur bra som helst men var och är som sagt trötta efter bussresan. Ingen av oss var inställda på att det skulle vara så svårt att sova på en buss, men nu har vi provat det och kommer förhoppningsvis klara det bättre nästa gång det blir bussresa.
(null)

Min plan nu är att äta något litet fort innan jag får ett video-möte här på mobilen. Så för att jag ska hinna det så får jag avsluta här nu, vi ses sen, kram!