Josefin Nilsson

Torsdag med olika tider
Godmorgon!
 
Torsdag och jag har en ledig sådan framför mig. Tanken var egentligen att jag skulle jobbat idag men sen insåg jag att jag har en tandläkartid nu under förmiddagen och det fungerar inte riktigt med mitt jobb. Så då blev jag ledig vilket passade bra eftersom vi ändå var iväg på släktkalas igår, mysigt! Nu när jag ändå är ledig, och pappa är sjukskriven, så passade vi på att boka in en träning hos min tränare mitt på dagen också. Egentligen skulle vi åkt till henne och tränat förra onsdagen men eftersom det var stormvarning då så blev den inställd, så det blir perfekt med träningen idag istället.
 
Jag och Pelle har inte varit hemma hos Hege nu på över en månad och sist avslutades träningen med att alla var oroliga och tårarna rann hela vägen hem. Tack och lov var det ingenting och nu hoppas jag verkligen att vi kan få avsluta träningen på ett bättre sätt idag. Jag har egentligen inga större förväntingar, trots att han har varit fin den senaste veckan, då det har gått lite knagligt de sista träningarna. Men jag hoppas så klart att vi slipper avsluta med tårar utan att vi kan känna oss lika glada när vi åker dit som när vi åker hem igen.
 
 
 
Utöver tandläkartid och träning så måste jag ta tag i att ringa ett samtal som jag hela tiden skjuter framför mig. Jag är verkligen inte bekväm med att ringa folk och skickar så mycket hellre ett sms men ibland så måste jag ringa för att verkligen få ett svar. Och sen får vi helt enkelt se vad jag gör med hela eftermiddagen/ kvällen. Kanske det blir en sväng till gymmet. Vi får se, men nu måste jag skynda mig iväg. Ha det bra, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress