Josefin Nilsson

Stormvarning & inställd träning
Hej!
 
Så går även denna onsdagen mot sitt slut och det känns inte som att jag har fått gjort något vettigt alls idag. Det är väl visserligen inte helt sant men jag har haft en extremt lugn dag här hemma och i stort sett inte gjort någonting alls. Rummet är lite mer städat än vad det var imorse och jag har kört ett Yoga-pass som skulle hjälpa mot förkylning/ allmän känsla av att man är sjuk, så det håller jag tummarna för.
 
Utöver det har jag varit i stallet två gånger men trots det har det inte blivit någon ridning. Planen idag var att vi skulle åka till min tränare med Pelle för att jobba lite lugnt där. Men eftersom det är stormvarning här i Skåne ikväll så fick jag ett meddelande av min tränare lite efter lunch om att träningen blev inställd. Nu blåser det väl inte så mycket som beräknat ännu men det hade lika väl kunnat vara full storm nu. Så istället för att träna idag tänkte vi att vi kunde åkt till Flyinge och ridit lite på täckta banan under eftermiddagen (eftersom regnet verkligen har öst ner) men så insåg jag att där är Baltic Cup nu vilket innebär att allting är uppbokat till tävlingen. Det slutade alltså med att Pelle fick vila och jag hämtade därmed in en lagom glad ponny från hagen i ösregnet. Nu står han säkert i sin box med fleccetäcke och laddar upp mer ännu mer energi inför morgondagens ridning. Nya tag då med andra ord! Träningen tar vi nästa torsdag istället.
 
Jag hade ju önskat att vädret skulle vara lika fint nu som det var under träningen den 21 juni, men nu verkar hösten ha kommit för att stanna.
 
Min onsdagskväll kommer att fortsätta i samma lugna tecken. Om en stund ska jag äta kvällsmat och sen parkerar jag mig i soffan framför Idol, mer ansträngande än så blir det inte. Hoppas att ni har haft en bra onsdag. Vi ses igen imorgon, förhopningsvis pigga och friska, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress