Josefin Nilsson

"Sommarlovs-"listan

Eftersom jag inte går i skolan längre så har jag ju tyvärr inget sommarlov heller, men efter att ha sett denna listan på Erikas blogg så blev jag inspirerad att göra den ändå. Sommar-månader och sommarlov är ju ändå lite samma bortsett från att sommarlovet innebär 8-10 veckors ledighet och sommaren annars bara är månaderna. Så här kommer listan där jag sammanfattar min sommar, juni- augusti ;)

Det bästa med sommarlovet? Den absoluta höjdpunkten måste ändå vara Portugal-resan, shit vad ni kommer få höra mig tjata om den här på bloggen framöver. Kombinationen av vad den innebar tillsammans med tidpunkten då den inträffade gjorden den svårslagen. Annars skulle jag säga att sommaren överlag börjades bra med roligt stalljobb, studenter, fantastiska träningar och USA-resan såklart!

Något dåligt under sommaren? Stressen jag har känt inom mig från att jag satt min fot i Sverige igen när vi kom hem till USA tills när jag åkte iväg till Portugal. De där 5 veckorna var ren stress, press och ångest enda ut i fingerspetsarna. Jobbet kändes hemskt jobbigt och jag hade konstant dåligt samvete över att Pelle inte fick den tiden jag ville ge honom. Utöver det var dessa veckor fyllda av blandade känslor med massor av "Pelle-spekulanter"...

Något bra under sommaren? Jag lyckades trots allt uppfylla ett utav mina mål både för sommaren, året och livet -att lära mig surfa. Ren och skär lycka, och det är defenitivt inte sista gången jag står på en bräda!

 

Ett ställe jag har varit vid mycket? Jobbet i Lund och stallet, även gymmet en hel del i början av sommaren.

Gjorde jag allt som jag ville/skulle göra under sommarlovet? Nej, som vanligt har jag alltid väldigt generösa planer när det kommer till hur mycket jag egentligen hinner med. Så även detta året blev mina kompisar lite lidande, dock har jag hunnit träffa de allra flesta minst en gång under sommarmånaderna.

Tre bra ställen jag har besökt? Portugal, USA (Boston, New York och Enfield) och Falsterbo

 
 
 

En låt som påminner mig om denna sommaren? Den största som antagligen ingen har kunnat udvika är utan tvekan Despacito, dock tycker jag att den var riktigt uttjatad redan innan sommaren började. Några andra som jag kommer förknippa med sommaren 2017 är Subeme la radio, This summer & Lonely together.

Tre saker jag har gjort mycket av under sommarlovet? Jobbat, ridit och rest.

 

Det bästa inköpet under sommarlovet? Mina Kingsland ridbyxor på Falsterbo Horse Show och Nike Roshe Two skorna i USA.

Den bästa måltiden under sommarlovet? Shit vad jag fick tänka på denna, kan helt seriöst inte komma på något som jag har ätit som jag nu i efterhand känner "WOW vad gott det var", inget sådär speciellt. Salladen jag åt dagen efter vi kom hem från USA var nog det godaste men det handlar nog egentligen mest om att det kändes fräscht efter allt sött, friterat, och fett som jag ätit under de två veckorna. Crepên på bilden var ju inte direkt äcklig heller ;)

Fick jag någon överraskning under sommaren 2017? Med tanke på att allting ofta kommer som överraskningar i mitt liv så fort jag börjar slappna av så har väl inte denna sommaren varit något undantag direkt. Största överraskningen blev nog ändå att majoriteten av alla på Surf Campet i Portugal pratade svenska, det var inte jag och Thea beredda på över huvudtaget, men skönt med tanke på att vi inte behövde prata så mycket engelska då ;)

Vad gjorde jag som jag aldrig har gjort tidigare? Stod 68 vångingar upp i luften och tittade ut över Manhattan, det var mäktigt! Och surfade (såklart!) bland det bästa jag har gjort i mitt liv!

 

Något jag ser fram emot att göra efter sommarlovet 2017? Något nytt rekord? I vad? Jag ser fram emot att verkligen kunna njuta av varje sekund med Pelle, träna lite kanske hinna med någon tävling till också. Få lite ordning på min vardag och sen bara se vad framtiden för mig. Sen längtar jag redan tills när jag och Thea ska börja planera nästa resa, det kommer bli galet kul!

När det gäller rekord, så flög till 3 olika destinationer på mindre än tre månader (varav de två sista flygresorna var med mindre än 2 veckors mellanrum). Och då kan jag ju tillägga att jag inte direkt gillar att flyga.

Bästa musikupplevelsen i sommar? Denna har jag också funderat på i evigheter och jag tror faktiskt inte att jag har varit på en enda koncert eller annan musikupplevelse under hela sommaren. Jag såg Miriam Bryant i våras (?), vilket var galet bra men efter det har jag inte sett någonting. Så den kan jag inte nämna något speciellt på tyvärr.

Sommarens bästa bild? Går ju verkligen inte att bara välja en så ni får en hel hög.

 
 
 
 
 
 
 
Erika

Wow, så kul att du gjorde listan! :D
Det där med att surfa... det ser ju såå häftigt ut, skulle verkligen vilja testa det någon gång! kram

Svar: Kul att jag fick låna den av dig:)Det var verkligen superkul att surfa, längtar tillbaka varje dag och ser verkligen fram emot nästa äventyr :D Får du någon gång chansen så tycker jag verkligen att du ska prova! Kram
Josefin Nilsson

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress