Josefin Nilsson

Snurrar lite här & regnar lite där...
Hej!
 
Hur är det med er denna tisdag? Själv har jag mått betydligt mycket bättre än på länge under dagen men nu är den där huvudvärken tillbaka igen. Jag fattar verkligen inte vad problemet är men jag antar att det är något som hänger ihop med min förkylning, vid minsta ansträngning eller att jag bara rör på huvudet så blir jag yr, får lock för öronen och det blir efterhand också vitt framför ögonen precis som när man är på väg att svimma. Riktigt konstigt men förhoppningsvis försvinner det tillsammans med förkylningen.
 
Och på tal om konstiga saker, vädret är unegfär lika opålitligt som snurrandet i mitt huvud. Ena sekunden stålar solen och en sekund senare öser regnet ner. Just nu är det ösregn och jag hoppas att Pelle har hunnit komma in från hagen. Jag hade väl räknat med att han skulle sova ute hela denna månaden men det blev lite ändrade planer för hans del på den fronten, och det känns riktigt bra med tanke på hur vädret håller på.
 
 
 
Pelle har vilat några dagar nu och idag provade vi ett lättare pass på banan. Red inte alls länge men ville bara känna så att allting kändes okej. Pelle var lite stel, med all förståelse eftersom han har vilat sen i torsdags, men i vörigt pigg och glad. Bjöd på fint framåt och kändes överlag väldigt fräsch, så för tillfället är det väl jag som är den som gör att vår utveckling står lite stilla då. Men trots det är planen imorgon att åka till min tränare och träna ett lugnare pass. Jag pratade med henne igår och vi bestämde att vi åker dit och tar ett lugnt pass, antagligen blir det mycket fokus på lösgjordheten och det känns som att det är precis vad vi behöver efter vår vila.
 
Annars har jag nog inte så mycket mer att berätta just nu. Jag har överlag en lugn vecka och den försöker jag njuta av så mycket som möjligt. Nästa vecka jobbar jag på som vanligt igen och utöver det hoppas jag också att jag kommer kunna göra come-back på gymmet då efter att inte ha varit där på en hel månad, saknar träningen riktigt mycket nu! Men ja, vi avslutar det här inlägget här, hoppas att ni har en bra tisdag, vi ses imorgon, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress