Josefin Nilsson

Snubblar fram...

Hallå!


Onsdag och livet rullar på som vanligt. Dagens jobb är avklarat till största del och nu har jag bara ett par lugna timmar kvar här innan jag kan åka hem. Skönt att ha halva veckan avklarad och verkligen känna att jag börjar hitta tillbaka till mig själv igen och mitt inre lugn. Däremot känns det så himla tråkigt att den här förkylningen vägrar att släppa, jag vill ju verkligen komma igång med träningen nu igen...

Pelle och jag är i alla fall i gång och han har bjudit på en bra känsla både i måndags och igår. Dock är vi fortfarande inte riktigt i den formen som vi var i början av sommaren men det går i alla fall mot rätt håll. Gårdagens pass gjorde mig dock riktigt nervös där ett tag, Pelle snubblade till i galoppen och var på väg ner på knä. Tack och lov kändes det inte som att han skadade sig på något sett och efter att ha känt igenom honom kunde vi fortsätta. Trots regn valde jag att gå en runda med honom efter att jag hade haft inne honom och kollat över hela hästen, bara för att han skulle få gå på lite hårdare underlag och förhoppningsvis kan det hjälpa förebyggande och något hände. Håller verkligen alla tummar idag för att det ska se bra ut! Vi håller oss i alla fall till planen och promenerar en längre runda idag.

Annars har jag en väldigt lugn onsdags eftermiddag/ kväll framför mig och det känns riktigt skönt. Hoppas att ni också har en bra dag, vi ses sen, kram!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress