Josefin Nilsson

Skiner som solen
Hej!
 
Tiden bara rusar iväg och snart är även denna tisdagen över, och precis som vanligt tror jag att jag ska ha både så mycket mer tid och idéer till bloggen än vad jag faktiskt har. Solen har gått ner för ett tag sedan och jag sitter på mitt rum med mina nya små lampor tända bakom mig. Jag har länge tänkt att jag skulle göra om på mitt rum och i helgen, när jag hade supermycket tid, tog jag tag i att rensa bland alla saker och införskaffade mig sen ett nytt skrivbordsunderlägg och en ljus-slinga med små lampor. Tror att hela familjen var ganska nöjda med att jag inte är igång med lika stora omändringar på mitt rum som mina syskon, utan att det räckte med en ljus-slinga, ett underlägg och lite saker mindre överallt.
 
När jag ändå pratar på om ljus, det har varit riktigt fint väder idag men shit vad kallt det var imorse. Jag jobbade på i min vinterjacka hela förmiddagen, vill inte ens tänka på hur kallt det kommer bli i vinter... Men när dimman väl släppte blev det riktigt fint och varmt väder, fram tills när jag slutade och sen skulle till stallet. Lagom tills dess hade solen bytats ut mot gråa moln och lite regn. Trots det hade jag och Pelle ett riktigt bra pass i skogen och vi båda två sken som solen när vi skrittade hem igen. Han är verkligen så otroligt fin för tillfället och jag kan inte göra något annat än att le och njuta av det så länge det varar, bästa, älskade ponny!
 
 
 
Jag ska göra ett försök till att få kontakt med en person som hade ringt mig innan men efter det loggar jag ut från både datan och mobilen för idag. Ska parkera mig i soffan med glass och frukt framför tv:n när Idol börjar och sen har jag verkligen inga mer planer idag och det känns bara så skönt. Hoppas att ni har haft en bra tisdag, kram!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress