Josefin Nilsson

Ska jag våga, eller inte?
Godmorgon!
 
Måndag och ännu en ny vecka. Tiden går verkligen så himla fort just nu men jag försöker verkligen ta till vara på varje sekund. Idag har jag i alla fall en ledig måndag framför mig och den tänker jag spendera genom att gå en runda med Tage vid lunch och sen trimma Pelle ett ordentligt pass på banan i eftermiddag. Innan dess har jag lite fixande vid datan framför mig men som sagt det kommer bli en lugn start på veckan, ganska skönt ändå!
 
Pelle red jag ut en runda även igår och han var då lite stel till en början, och bitar sig fast lite i vänstertygeln. Men efter att ha ridit över en del av stödet till högertygeln med en väldigt mjuk vänsterhand och en kvickare vänsterskänkel så fick vi en betydligt mycket bättre känsla. Spänningarna släppte och han blev väldigt mjuk och följsam, duktig ponny! Idag är tanken att vi ska trimma ett pass på banan för att jobba vidare med lösgjordheten (som alltid) och sen avsluta med att be om lite mer bärighet och rida igenom LA:1 programmet då planen är att vi ska starta det på lördag.
 
Hade egentligen tänkt köra ett grupptränings-pass på gymmet ikväll och har velat lite fram och tillbaka om jag ska våga mig iväg på det eller inte. Men efter att ha sett det passet i lördags när jag var på gymmet har jag kommit fram till att jag väntar med det tilld när jag har med med Thea igen. Det känns helt enkelt bättre att ge mig in i ett helt nytt pass (mitt ute i gymmet) tillsammans med Thea, så att vi kan se helt förvirrade ut tillsammans. Istället tränar jag lite här hemma efter att jag har varit i stallet. Så såhär ser min måndag ut, hoppas att ni har en bra start på veckan, vi ses under dagen, kram!
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress